NINJA2 New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 38 Ηλικία: 32 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: ΒΜΕ Ε87 116 Country: 
 | Θέμα: Απ: NINJA2 ΒΜW E87 Σαβ Mar 06, 2010 9:54 am | |
| Ευχαριστω φιλος !!! ναι τα led τα σπανε !!! |
|
Gangsta Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 588 Ηλικία: 29 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: Ε46 compact Country: 
 | Θέμα: Απ: NINJA2 ΒΜW E87 Σαβ Apr 24, 2010 2:16 pm | |
| Πολύ πετυχημένο μοντέλο.. έχουμε ένα ίδιο στην οικογένεια, έχει απίστευτα φρένα και τρομερά κοφτερό τιμόνι!! Να την χαίρεσαι! |
|
vaggouras E87 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 507 Ηλικία: 22 Τόπος: kalamaria Μοντέλο BMW: e87 Country: 
 | Θέμα: Απ: NINJA2 ΒΜW E87 Σαβ Oct 29, 2011 10:48 am | |
| ΤΣΑΚΑΛΕ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΕ......... ΕΧΩ 2 ΕΡΟΤΙΣΙΣ........ 1Η ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? 2Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? |
|
kefalismos Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 854 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: τεως Ε30 , νυν CLK 200
 | Θέμα: Απ: NINJA2 ΒΜW E87 Σαβ Oct 29, 2011 6:48 pm | |
| | vaggouras E87 έγραψε: | ΤΣΑΚΑΛΕ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΕ......... ΕΧΩ 2 ΕΡΟΤΙΣΙΣ........ 1Η ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? 2Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? |
Επιφιλάσομαι αν θα πάρεις απάντηση . Δε ξέρω αν συμμετέχει ακόμα ενεργά στο φόρουμ . Εγώ θα σου απαντήσω στο πρώτο σκέλος . Τα bmwperformance τα πουλάνε οι αντιπροσωπίες της bmw . Αλλιώς από το ιντερνετ ... Οι τιμές , φυσικά αντιπροσωπίας . Από ότι θυμάμαι πριν 1+ χρόνο που τον είχα ρωτήσει μου είχε πεί ότι περνάνε τα 2500 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Πέρνα από μια αντιπροσωπία και ρώτα για σιγουριά . |
|
vaggouras E87 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 507 Ηλικία: 22 Τόπος: kalamaria Μοντέλο BMW: e87 Country: 
 | Θέμα: Απ: NINJA2 ΒΜW E87 Σαβ Oct 29, 2011 6:57 pm | |
| | kefalismos έγραψε: | | vaggouras E87 έγραψε: | ΤΣΑΚΑΛΕ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΕ......... ΕΧΩ 2 ΕΡΟΤΙΣΙΣ........ 1Η ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? 2Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? |
Επιφιλάσομαι αν θα πάρεις απάντηση . Δε ξέρω αν συμμετέχει ακόμα ενεργά στο φόρουμ . Εγώ θα σου απαντήσω στο πρώτο σκέλος . Τα bmwperformance τα πουλάνε οι αντιπροσωπίες της bmw . Αλλιώς από το ιντερνετ ... Οι τιμές , φυσικά αντιπροσωπίας . Από ότι θυμάμαι πριν 1+ χρόνο που τον είχα ρωτήσει μου είχε πεί ότι περνάνε τα 2500 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Πέρνα από μια αντιπροσωπία και ρώτα για σιγουριά . |
απο αντιπροσοπια ουτε καν περναω με την τιμη που εχω ακουση απο αλους μαλον το eday θα μου κανει την δουλια και παλι σηγα σηγα...........ευχαριστω παντος!!!!!!!!!!!!! |
|