| | Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1870 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | Θέμα: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Κυρ Nov 01, 2009 1:38 am | |
| ..Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Το bmwclubmakedonia σας ανακοινώνει ότι ξεκινάει η νέα παραγγελία μπλούζας φούτερ μακριάς όποιου χρώματος επιθυμείτε, που στο μπροστινό μέρος θα έχει το σήμα του club μας, και στο πίσω θα έχει ένα μεγάλο σήμα BMW και από επάνω θα έχει το url του φόρουμ μας, και ακριβώς από κάτω το username του μέλους με μεγάλα γράμματα.. Η τιμή είναι πολύ μικρή, και συμπεριλαμβάνει και την στάμπα καθώς και την μπλούζα, και είναι 18,00 ευρώ.. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η μπλούζα (άριστης ποιότητας ύφασμα), καθώς και η τύπωση της.  Τα νούμερα είναι τα κλασικά, S/M/L/XL/XXL.... Ο καθένας μπορεί να παραγγείλει όσες επιθυμεί.. Για παραγγελίες, επικοινωνήστε με τον DJC BMW ή με το κινητό του φόρουμ μας ή κάντε ένα post εδώ.... ..Η ομάδα διαχείρισης του bmwclubmakedonia.com..  ...Ποτέ δεν ξες τι κρύβει κάτω από το καπό του ένα BMW....so take care...!!!!
..Πας μη BMW βάρβαρος..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiggeE39 στις Δευ Feb 28, 2011 11:27 pm, 1 φορά |
|
 | |
individual Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 101 Ηλικία: 38 Τόπος: ΚΙΛΚΙΣ Μοντέλο BMW: 525d individual e39 Country: 
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Τετ Feb 23, 2011 8:15 pm | |
| με τις δικες μου.....εχουμε καποιο νεο??? πρεπει να κοντευει τα 2 χρονια!!! |
|
 | |
pralinas Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 161 Ηλικία: 21 Τόπος: thessalonikh Μοντέλο BMW: e36 coupe Country: 
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Δευ Feb 28, 2011 2:43 pm | |
| παιδια θελω και εγω μια μαυρη σε Μ!Ειδοποιηστε με αν ειναι...στο e-mail μου καλητερα αν γινετε!n_-ikos@hotmail.com |
|
 | |
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1870 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Δευ Feb 28, 2011 11:30 pm | |
| |
|
 | |
blackdevil New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 83 Ηλικία: 25 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e36 325i Country: 
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Τρι Mar 01, 2011 5:49 pm | |
| καλησπερα παιδια θελω ακομα μια μπλουζα μαυρι XL με nick name pink devil |
|
 | |
pralinas Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 161 Ηλικία: 21 Τόπος: thessalonikh Μοντέλο BMW: e36 coupe Country: 
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Τετ Mar 02, 2011 3:43 pm | |
| κατι τελευταιο.Ποτε θα τις εχουμε στο περιπου??να μην τα φαμε ολα στα μπουζουκια να αφησουμε και κανα φραγκο για την μπλουζα! |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Τετ Mar 02, 2011 4:56 pm | |
| απο δευτερα...!!!!! ασε 18 ευρο στην ακρη κ με τα υποληπα πανε στα μπουζουκια χαχαχχαχ |
|
 | |
pralinas Bmw Member

| Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Τετ Mar 09, 2011 3:58 pm | |
| τριτη σημερα!οι μπλουζες που ειναι ρε παιδια?πηγαν για καφε παραλια?? (εχει και ωραια μερα) |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12433 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | |
 | |
pralinas Bmw Member

| Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Τετ Mar 09, 2011 4:14 pm | |
| | ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε: | | pralinas έγραψε: | τριτη σημερα!οι μπλουζες που ειναι ρε παιδια?πηγαν για καφε παραλια?? (εχει και ωραια μερα) |
Oι μπλουζες αργουνε λιγο....κανε λιγο υπομονη και θα τις παρεις. |
οκ φιλος.στειλτε μοθ πμ! |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | |
 | |
NionioS New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 93 Ηλικία: 23 Τόπος: ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΙΕΡΙΑΣ Μοντέλο BMW: Ε60,520 Country: 
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Πεμ Mar 10, 2011 9:49 am | |
| Θελω και εγω μια σε (Μ) και να γραφει Νιονιος Μ5.... |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Πεμ Mar 10, 2011 2:55 pm | |
| | NionioS έγραψε: | | Θελω και εγω μια σε (Μ) και να γραφει Νιονιος Μ5.... |
οκ μολις εχω νεα θα σε ενημερωσω |
|
 | |
NionioS New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 93 Ηλικία: 23 Τόπος: ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΙΕΡΙΑΣ Μοντέλο BMW: Ε60,520 Country: 
 | Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Πεμ Mar 10, 2011 3:10 pm | |
| |
|
 | |
pralinas Bmw Member

| Θέμα: Απ: Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Τετ Mar 16, 2011 10:34 pm | |
| αχ αφτη την μπλουζα!αχτι εχω να την φορεσω επιτελους! |
|
 | |
| | Μπλούζα φούτερ μακρυά με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - | |
|