| | ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Admin Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 256 Ηλικία: 4 Τόπος: BMWδοχώρος
 | Θέμα: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Παρ Jul 10, 2009 1:56 am | |
| ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Το bmwclubmakedonia σας ανακοινώνει ότι ξεκινάει η νέα παραγγελία απλής μπλούζας μακό (T-shirt) όποιου χρώματος επιθυμείτε, που στο μπροστινό μέρος θα έχει το σήμα του club μας, και στο πίσω θα έχει ένα μεγάλο σήμα BMW και από επάνω θα έχει το url του φόρουμ μας, και ακριβώς από κάτω το username του μέλους με μεγάλα γράμματα.. Η τιμή είναι πολύ μικρή, και συμπεριλαμβάνει και την στάμπα καθώς και την μπλούζα, και είναι 10 ευρώ.. Καλό θα ήταν ο καθένας μας να πάρει έστω και από μία, για να έχουμε ομοιόμορφη εμφάνιση στις συναντήσεις μας αλλά και στα διάφορα event που σκοπεύουμε να παραβρεθούμε..  Τα νούμερα είναι τα κλασικά, S/M/L/XL/XXL.... Ο καθένας μπορεί να παραγγείλει όσες επιθυμεί.. Για παραγγελίες, επικοινωνήστε με τον admin ή με το κινητό του φόρουμ μας ή κάντε ένα post εδώ.... ..Η ομάδα διαχείρισης του bmwclubmakedonia.com..  ..BMW Club Makedonia.. |
|
 | |
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1867 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | |
 | |
janabetis New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 13 Ηλικία: 32 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: Όχι ακόμη Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Mar 01, 2011 7:25 am | |
| |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3196 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Mar 01, 2011 7:28 am | |
| ΟΚ φιλε μου θα δωσω την παραγκελια...μονο πες μου αν θες να εχει κ το nick name!!! |
|
 | |
janabetis New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 13 Ηλικία: 32 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: Όχι ακόμη Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Mar 01, 2011 7:59 am | |
| Ναι, γιατί όχι  |
|
 | |
pralinas Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 161 Ηλικία: 21 Τόπος: thessalonikh Μοντέλο BMW: e36 coupe Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Πεμ Mar 17, 2011 6:34 pm | |
| Θέλω μια σε μαύρο χρώμα S νούμερο.και από πίσω να λέει dimos..ελπίζω να την εχω πριν το πάσχα! |
|
 | |
vasilis_BMW New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 55 Ηλικία: 29 Τόπος: κιλκις Μοντέλο BMW: e46 318 Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Apr 05, 2011 5:06 pm | |
| θελω 2.ενα ασπρο κι ενα μαυρο αλλα για το nickname θα προτιμουσα να γραφει vasilis |
|
 | |
swartz Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 498 Ηλικία: 42 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: 316i e 46 facelift Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Apr 05, 2011 7:23 pm | |
| Ενα γαλαζιο σε XXL με το nickname μου . Αλλα που'σαι ,DJC BMW οχι στα μεσα ιουλιου!!!!!  ζεστο το θελω οπως βγαινει μεσα απο την πρεσα ,τωρα στη συναντηση της παρασκευης!!!!!! χαχαχαχαχαχχαα |
|
 | |
vasilis_BMW New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 55 Ηλικία: 29 Τόπος: κιλκις Μοντέλο BMW: e46 318 Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Apr 05, 2011 7:29 pm | |
| παρεπιπτωντος ξεχασα να γραψω το μεγεθος θελω Μ.θα συμφωνησω με τον swartz |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1546 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Apr 05, 2011 7:44 pm | |
| Ενα μπλουζακι θελω και εγω, μαυρο χρωμα [Μ] και προσοχη να ΜΗΝ γραφει το ονομα. |
|
 | |
blackdevil New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 83 Ηλικία: 25 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e36 325i Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Apr 05, 2011 8:53 pm | |
| θελω ενα μπλουζακι μαυρο xl με το nick name μου και ενα ακομα μαυρο xl με nick name bmw 325 |
|
 | |
Hatzi Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 233 Ηλικία: 27 Τόπος: ΝΕΑΠΟΛΗ Μοντέλο BMW: Ε39-530 Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τετ Apr 06, 2011 8:07 am | |
| Ενα ΧΧL με το ΝΙΚΝΑΜΕ (ΗΑΤΖΙ)....σε μαυρο χρωμα! ΕΛΑ Και αλλη παραγγελια γιαννη................ |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3196 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τρι Apr 12, 2011 10:35 am | |
| ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ για την απουσια μου οτι κ να πειτε εχετε δικιο... IM BACK ΟΜΩΣ ειχα κατι προβληματακια
με νοσοκομειο κ τετοια αλλα με το θεμα που δημιουργιθηκε με τον φιλο μου pralina με εκανε να ξυπνησω!!!
κ ετσι πηρα αδεια απο την σημαια για να σας εξυπηρετησω οσο γινεται καλητερα!!!
|
|
 | |
Hatzi Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 233 Ηλικία: 27 Τόπος: ΝΕΑΠΟΛΗ Μοντέλο BMW: Ε39-530 Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Τετ Apr 13, 2011 1:28 pm | |
| | DJC BMW έγραψε: | ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ για την απουσια μου οτι κ να πειτε εχετε δικιο... IM BACK ΟΜΩΣ ειχα κατι προβληματακια
με νοσοκομειο κ τετοια αλλα με το θεμα που δημιουργιθηκε με τον φιλο μου pralina με εκανε να ξυπνησω!!!
κ ετσι πηρα αδεια απο την σημαια για να σας εξυπηρετησω οσο γινεται καλητερα!!!
|
Μην ανχωνεσαι ρε Γιαννη......ολα ΟΚ!!!! |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11527 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. Πεμ Apr 14, 2011 4:22 pm | |
| Πρωτα οι δουλειες μας!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
| | ..Μπλουζάκι μακό με στάμπα - ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ -.. | |
|