Canelio Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 117 Ηλικία: 46 Τόπος: Θεσ/κη Μοντέλο BMW: 850CSI ///M8 Country: 
 | Θέμα: Απ: Γεια σας ξανα απο μενα Δευ Nov 28, 2011 4:24 pm | |
| | PaschalisBMW έγραψε: | Γεια σας και απο δω μαγκες. Με λενε πασχαλη και ειμαι απο θεσσαλονικη. Η κουρσαρα που οδηγαω ειναι ενα BMW E36 sedan 97' . Καλως σας βρηκα και εδω,ειμαι και αρκετο χρονο μελος στο club στο Facebook με ονομα Paschalis Kz S .
Γεια σας και χαρα Σας ! |
WELCO///M |
|
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Γεια σας ξανα απο μενα Τρι Nov 29, 2011 11:09 am | |
| |
|
Canelio Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 117 Ηλικία: 46 Τόπος: Θεσ/κη Μοντέλο BMW: 850CSI ///M8 Country: 
 | Θέμα: Απ: Γεια σας ξανα απο μενα Τρι Nov 29, 2011 11:09 am | |
| | PaschalisBMW έγραψε: | Γεια σας και απο δω μαγκες. Με λενε πασχαλη και ειμαι απο θεσσαλονικη. Η κουρσαρα που οδηγαω ειναι ενα BMW E36 sedan 97' . Καλως σας βρηκα και εδω,ειμαι και αρκετο χρονο μελος στο club στο Facebook με ονομα Paschalis Kz S .
club στο Facebook????? πιο! Υπαρχει τετιο κλαμπ ? μπορεις να στειλης πμ. με λεπτομερειες?? |
|
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Γεια σας ξανα απο μενα Τρι Nov 29, 2011 11:11 am | |
| | Canelio έγραψε: | | PaschalisBMW έγραψε: | Γεια σας και απο δω μαγκες. Με λενε πασχαλη και ειμαι απο θεσσαλονικη. Η κουρσαρα που οδηγαω ειναι ενα BMW E36 sedan 97' . Καλως σας βρηκα και εδω,ειμαι και αρκετο χρονο μελος στο club στο Facebook με ονομα Paschalis Kz S .
club στο Facebook????? πιο! Υπαρχει τετιο κλαμπ ? μπορεις να στειλης πμ. με λεπτομερειες?? |
ναι υπαρχει κ ειναι το δικο μας παρε το Link κ μπες....!!!!
| Κώδικας: | http://www.facebook.com/groups/43412966588/ |
|
|