Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country:
Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Κυρ Nov 20, 2011 7:37 pm
για τα μοτερ μιλαω Νικο...σε σχεση με τις μαρκες που εβαλα....!!!!!!
Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
Στα φορουμ αυτό γίνετε ρε παιδιά...όλοι λένε τα προβλήματα που βγάζουν τα αυτοκίνητα κάθε εταιρίας. Δεν ξέρω κανένα φόρουμ που να μην βγάζουν προβλήματα τα αυτοκίνητα τους. Άσχετο αλλα μήπως βγήκαμε εκτός θέματος?
Αριθμός μηνυμάτων: 54 Ηλικία: 29 Τόπος: giannitsa Μοντέλο BMW: e 36 2.8 Country:
Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Δευ Nov 21, 2011 7:39 am
καλημερα...φιλε μου μακινεν ολα τα αυτ/τα βγαζουν προβληματα και ειναι λογικο!!!οτι μαρκα και αν ειναι!!!!σιδερα και μηχανες ειναι ολα....μην νομιζεις οτι και τα honda δεν βγαζουν..ενας πολυ καλος μου φιλος αλλαξε μοτερ στο s2000!!!!απλα εσπασε!!!εχω δει 36αρια με 600.000 χλμ και ουτε γκοθχ ουτε μουχ!!ειναι και πως το προσεχεις το αμαξι βασικα..και καλα λεει ο φιλος DJC...σαξοραλα κτλ ενα ματσο κουβαδακια!!!
Στελλα πρεπει να ξερεις πιστευω...το ειδα εγω το ματι σου γυαλιζε...πριν βγαλεις τη φωτο σου απο την υπογραφη...πες μας ομως το πιεζεις καθολου το γερμανο σου ?
Υ.Γ. με 106 εχω τουμπαρει...κανεις δεν γεννηθηκε να ξερει
τον πιεζω τον γερμανο μου οσο χωραει φυσικα οσο για το ματι μου ναι ειναι γυαλιστερο χαχαχαχα