|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
stella New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 83 Ηλικία: 35 Τόπος: salonika Μοντέλο BMW: M3 Country: 
 | Θέμα: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 12:55 am | |
| Καλησπερα σε ολους.Αν και δεν εχω bmw εχω οπελ αστρα παρολα αυτα λατρευω τις μπεμπες (οπως και το αμαξι μου φυσικα).Μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να ειμαι κατοχος και εγω μιας μπεμπας  Καλως σας βρηκα! |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 1:06 am | |
| καλως ηρθες εγω ειμαι ο Γιαννης το οτι δεν εχεις bmw δεν μας πειραζει καθολου...
εξαλου ειμαστε club για κατοχους κ λατρες bmw...
μακαρι να αποκτησεις την μπεμπα που θες κ το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα θα σε περημενουμε στην συναντηση μας εστω κ με το astra που εχεις να γνωριστουμε απο κοντα |
|
 | |
stella New Member

| Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 1:09 am | |
| σε ευχαριστω |
|
 | |
kefalismos Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 854 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: τεως Ε30 , νυν CLK 200
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 1:16 am | |
| Καλωσήρθες Στέλλα στην παρέα μας . Με κάλυψε ο Γιάννης πιο πάνω . Μην ανησυχείς καθόλου , έτσι κ αλλιώς bmw παίρνεις και με 2 χιλιάρικα δεν είναι τίποτα το δύσκολο !! Θέμα επιλογής και μόνο είναι ! |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12433 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 7:06 am | |
| Καλως ηρθες Στελλα στην παρεα μας.Καλα ποσταρισματα και καλη διαμονη στο φορουμ!!! |
|
 | |
vaggouras E87 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 507 Ηλικία: 22 Τόπος: kalamaria Μοντέλο BMW: e87 Country: 
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 10:56 am | |
|  ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑΜΑΣ........ |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6533 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
asierios Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 652 Ηλικία: 37 Τόπος: Λαρισα Μοντέλο BMW: e46 & e30 Country: 
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 1:42 pm | |
| καλως ηρθες, καλα post να εχεις |
|
 | |
stella New Member

| Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 3:20 pm | |
| Σας ευχαριστω παιδια καλως σας βρηκα.Και εγω με την σειρα μου να ευχηθω καλο χειμωνα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους μας! |
|
 | |
E36-Hartge Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 535 Ηλικία: 33 Τόπος: ................ Μοντέλο BMW: E36 Country: 
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 3:54 pm | |
| Καλώς ήρθες και απο μένα και μη νομίζεις πως είσαι η μόνη. Κι εγώ πρίν ένα opel astra είχα. |
|
 | |
stella New Member

| Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 4:54 pm | |
| | E36-Hartge έγραψε: | Καλώς ήρθες και απο μένα και μη νομίζεις πως είσαι η μόνη. Κι εγώ πρίν ένα opel astra είχα. |
ναι και μου αρεσει το αστρακι μου απλα λατρευω και τις μπεμπες...βεβαια γενικως μου αρεσει ο κοσμος του αυτοκινητου,αλλωστε δεν σας κρυβω ειμαι οργανωμενο μελος και σε αλλο αυτοκινιτιστικο κλαμπ απο το 2007 (υπηρξα και mod).Τελος παντων χαιρομαι που με καλοδεχεστε αν και παραφωνια χαχαχα!!! |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6533 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
stella New Member

| Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 5:46 pm | |
| ναι αν βολεψει γιατι οχι  |
|
 | |
north Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 574 Ηλικία: 39 Τόπος: Καρδία Μοντέλο BMW: ε,36
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 6:36 pm | |
| | stella έγραψε: | | E36-Hartge έγραψε: | Καλώς ήρθες και απο μένα και μη νομίζεις πως είσαι η μόνη. Κι εγώ πρίν ένα opel astra είχα. |
ναι και μου αρεσει το αστρακι μου απλα λατρευω και τις μπεμπες...βεβαια γενικως μου αρεσει ο κοσμος του αυτοκινητου. |
Είναι φυσικό ,πρόκειται για την θεωρία του δαρβίνου η εξέλιξη του είδους. χαχαχαχα Στέλλα
|
|
 | |
///ΜΑΡΙΕΤΤΑ318IS New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 64 Ηλικία: 32 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ Μοντέλο BMW: BMW E36 COUPE Country: 
 | Θέμα: Απ: Νέο Μέλος Τρι Nov 08, 2011 6:37 pm | |
|  κι από εμένα Στέλλα και καλή διαμονή να έχεις! Άντε να πληθαίνουμε και οι γυναίκες του club σιγά σιγά... |
|
 | |
|