Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

την καλημερα μου και απο μενα!! νεος στο club..."θοδωρης" εχω ενα Ε 46 coupe facelift......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 6533
Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα
Μοντέλο BMW: E36 coupe

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: την καλημερα μου και απο μενα!! νεος στο club..."θοδωρης" εχω ενα Ε 46 coupe facelift......   Παρ Sep 30, 2011 7:36 pm

FACELIFT έγραψε:
να ρωτησω πως μπορω να ανεβασω καμια φοτο και γω απο το bmw μου??

http://www.bmwclubmakedonia.com/t3-topic

Χρειαζεται κοπος και κουραση για να ερθει η χαρα και η απολαυση
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1660
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: 320d
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: την καλημερα μου και απο μενα!! νεος στο club..."θοδωρης" εχω ενα Ε 46 coupe facelift......   Παρ Sep 30, 2011 10:52 pm

FACELIFT έγραψε:
ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα!! οσο για την κυριακη θαναι μια καλη ευκαιρια απλα εχω μια υπωχρεωση σερρες και δεν ξερω ακομα.. να ρωτησω πως μπορω να ανεβασω καμια φοτο και γω απο το bmw μου?? και αν εχουμε καποιο αξιοπιστο συνεργειο για service κλπ.. (περα απο τα δυο που εχετε αναφερει στο σχετικο θεμα)

Τωρα με την επισημοποιηση του κλαμπ θα εχουμε και καλυτερες προσφορες πρως τα μελη μας και οσω για συνεργεια θα το δουμε και αυτο το θεμα γιατι υπαρχουν παρα πολυ ασχετοι στην αγορα επι του θεματος καλο συνεργειο!!!

Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

την καλημερα μου και απο μενα!! νεος στο club..."θοδωρης" εχω ενα Ε 46 coupe facelift......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Για τα μέλη μας :: Γνωριμία με νέα μέλη-