| | Αυτοκόλλητο με το url του club μας | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6238 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τετ Oct 14, 2009 12:58 pm | |
| Ειναι γραμματοσειρα...Φαινεται επανω στη σελιδα στο banner (κιτρινη) |
|
 | |
erpeto Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 172 Ηλικία: 31 Τόπος: kozani Μοντέλο BMW: e36 cabrio
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τετ Oct 14, 2009 1:01 pm | |
| Πολυ ωραιο παιδια θελω κι εγω. |
|
 | |
dimitris New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 13 Ηλικία: 24 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e36 Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τετ Oct 28, 2009 8:45 pm | |
| loipon eimai kainourios sto club basika. geia se olous. to autokolito pou mporo na to bro |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6238 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τετ Oct 28, 2009 9:28 pm | |
| Δημητρη καλως ηρθες...Περνα απο τα νεα μελη να πεις δυο λογια και δειξε μας και την μπεμπα σου στα αυτοκινητα των μελων... Αυτοκολλητα μπορεις να παραγγειλεις απο εδω και θα τα παρεις στη συναντηση... Σε οτι χρειαστεις βοηθεια μη διστασεις να ρωτησεις... |
|
 | |
chrisstavr Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 497 Ηλικία: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: E90 3.18
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τετ Oct 28, 2009 10:05 pm | |
| | makinen έγραψε: | Δημητρη καλως ηρθες...Περνα απο τα νεα μελη να πεις δυο λογια και δειξε μας και την μπεμπα σου στα αυτοκινητα των μελων... Αυτοκολλητα μπορεις να παραγγειλεις απο εδω και θα τα παρεις στη συναντηση... Σε οτι χρειαστεις βοηθεια μη διστασεις να ρωτησεις... |
πω πω πως ξεχασες να γραψεις εσυ οτι πρεπει να γραφει με ελληνικους χαρακτηρες????5 φορες το διαβασα, δεν το πιστευω............ |
|
 | |
makinen Moderator

| Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τετ Oct 28, 2009 10:28 pm | |
| ..........
ΥΓ Δημητρη διαβασε τους κανονες του φορουμ και γραφε με ελληνικους χαρακτηρες....
Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... |
|
 | |
dimitris New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 13 Ηλικία: 24 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e36 Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Πεμ Oct 29, 2009 3:02 am | |
| |
|
 | |
sab28 New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 33 Ηλικία: 33 Τόπος: θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: 1998 ε36 Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Κυρ Jan 03, 2010 1:52 pm | |
| καλησπερα και καλη χρονια.θελω και εγω 3 μαυρα |
|
 | |
fotakidis New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 31 Ηλικία: 35 Τόπος: N.EBROY ORESTIADA Μοντέλο BMW: bmw e36 coupe 320 Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Κυρ Jan 03, 2010 9:37 pm | |
| Καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια,θελω ενα αυτοκολητο και μια μπλουζα,να εποικινονοισω μαζι σασ με το τηλεφωνο,η να γραψω τα στοιχοια μου καπου και να μου τα στειλετε. |
|
 | |
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1867 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | |
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11527 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τετ Feb 24, 2010 8:39 pm | |
| Καλησπερα παιδια θα ηθελα και εγω δυο ασημι αυτοκολητα.Αυριο θα ερθω για καφε που θα παμε.Θα τα ζητησω απο τον Γιωργο; |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11527 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Τρι Mar 09, 2010 9:50 pm | |
| |
|
 | |
paoki veroia New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 9 Ηλικία: 26 Τόπος: veroia Μοντέλο BMW: e46 320ci valvetronic m-packet Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Δευ Mar 15, 2010 12:37 pm | |
| |
|
 | |
fotakidis New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 31 Ηλικία: 35 Τόπος: N.EBROY ORESTIADA Μοντέλο BMW: bmw e36 coupe 320 Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Δευ Mar 22, 2010 10:24 pm | |
| Καλησπερα παιδια θα ηθελα 3 ασημη αυτοκολητα.που τα βαζουν στο πισω παραθυρω.και 2 μπλουζες σε μεγεθος L.ευχαριστω. |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3196 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Αυτοκόλλητο με το url του club μας Δευ Mar 22, 2010 10:29 pm | |
| φιλε μου στηλε ακριβος οτι εγραψες σε pm στο ονομα atmin για επιβεβαιωση κ εχε το νου σου στις τακτικες συναντησης κ θα τα παραλαβεις απο την επωμενη συναντηση |
|
 | |
| | Αυτοκόλλητο με το url του club μας | |
|