| | ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Hatzi Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 237 Ηλικία: 28 Τόπος: ΝΕΑΠΟΛΗ Μοντέλο BMW: Ε39-530 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 9:35 am | |
| |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12433 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 12:32 pm | |
| | Τσιταχ έγραψε: | Εγω παιδια δεν ξερω αν θα ερθω γιατι χθες το βραδυ δυελισα τη μπεμπα μου. Θελω ομως να ερθω και θα το προσπαθησω. |
Τι επαθες ρε Κωστα;; |
|
 | |
basilhs grammenos Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 275 Ηλικία: 18 Τόπος: Πορταριά Χαλκιδικής Μοντέλο BMW: Απλα λατρης...... Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 1:24 pm | |
| παιδια και εγω τελικα δεν ερθω.....αν και δεν βλεπω ο καιρος να φτιαχνει μεχρι το βραδυ....!!! |
|
 | |
giannhs kall Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 132 Ηλικία: 23 Τόπος: thessalonikh Μοντέλο BMW: e36 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 3:30 pm | |
| εγω αμα βρω παρεα θα ερθω πσαχνω κι ολασ ατομο!!!!!!!!
|
|
 | |
north Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 574 Ηλικία: 39 Τόπος: Καρδία Μοντέλο BMW: ε,36
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 3:39 pm | |
| | Τσιταχ έγραψε: | Εγω παιδια δεν ξερω αν θα ερθω γιατι χθες το βραδυ δυελισα τη μπεμπα μου. Θελω ομως να ερθω και θα το προσπαθησω. |
Ωx τι έγινε μεγάλη ζημιά; |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 4:11 pm | |
| |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6533 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 5:14 pm | |
| χαχα οκ Νίκο..!!! να σε πώ...μήπως να κάνουμε και edit της φώτο και να σε βάλουμε κι εσένα λες και ήσουν μαζί μας??? |
|
 | |
Τσιταχ Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 229 Ηλικία: 26 Τόπος: Θέρμη Θεσ/νικης. Μοντέλο BMW: 318i E36 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετ Sep 07, 2011 6:55 pm | |
| | ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε: | | Τσιταχ έγραψε: | Εγω παιδια δεν ξερω αν θα ερθω γιατι χθες το βραδυ δυελισα τη μπεμπα μου. Θελω ομως να ερθω και θα το προσπαθησω. |
Τι επαθες ρε Κωστα;; |
Δε με χωρουσαι ο δρομος και ειπα να χαραξω πορεια εκτος δρομου. Ευτοιχος δε χτυπησαμε. Η ζημεια ειναι αρκετα μεγαλη. |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12433 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Πεμ Sep 08, 2011 8:23 pm | |
| Περαστικα ρε φιλε και μακρια ξανα απο εμας |
|
 | |
| | ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | |
|