|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
///ΜΑΡΙΕΤΤΑ318IS New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 64 Ηλικία: 32 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ Μοντέλο BMW: BMW E36 COUPE Country: 
 | Θέμα: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 2:11 am | |
| Την καλημέρα μου σε όλους. Είμαι η Μαριέττα, σύζυγος,μάνα και τρελαμένη με τα BMW από κούνιας. Πως να μην είμαι άλλωστε αφού το πρώτο αμάξι που ξεκίνησα να οδηγώ ήταν το τότε οικογενιακό μας, ένα Ε21 δίλιτρο 4κύλινδρο με διπλά καρμπυρατέρ. Ε αυτό ήταν! μπαμ και κάτω που λέμε...Από τότε λοιπόν η αρρώστια έγινε ανίατη, η μόνη ανίατη που κάνει καλό!  Τώρα είμαι μια πανευτυχής κάτοχος ενός Ε36 coupe με την οποία έχω πολλά όνειρα ακόμα να πραγματοποιήσω...Χαίρομαι πολύ που γράφτηκα στο forum σας μιας και μερικά παιδιά από εδώ τα γνώρισα στην εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα και είστε έξω καρδιά ως γνήσιοι βορειοελλαδίτες βεβαίως βεβαίως!  Να μη σας κουράζω άλλο με το μακροσκελές post μου εδώ θα μαστε και θα τα λέμε. |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 2:21 am | |
| γεια σου Μαριετα καλώς ήρθες στην bmwδοπαρεα...τρελοί κ εμείς όπως εσύ...
χαρήκαμε πολύ που μας ακολούθησες στην εκδρομή εγώ είμαι ο Γιάννης που μιλούσαμε στο τηλ. για να βρεις το κόμβοι μας όταν περάσαμε από Λάρισα
σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λογια κ σαν παρεα αλλα κ σαν γνησιοι βορειοελλαδιτες!!!! |
|
 | |
nemesisg New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 31 Ηλικία: 32 Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ Μοντέλο BMW: e36 2.5 & e21 2,5 Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 2:27 am | |
| |
|
 | |
asierios Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 652 Ηλικία: 37 Τόπος: Λαρισα Μοντέλο BMW: e46 & e30 Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 6:28 am | |
|  Mαριετα καλως ηρθες στην παρεα μας |
|
 | |
swartz Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 615 Ηλικία: 42 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: 316i e 46 facelift Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 7:38 am | |
| |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 4:41 pm | |
|  Μαριετα και απο εμενα, να προσεχεις γιατι εδω ειμαστε ολοι τρελαμενοι με τα bmw. και πανω απολλα οτι χρηαζεσε σε θεματα που αφορουν τα αυτικηνητα μας βοηθαμε ο ενας τον αλλο. |
|
 | |
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1870 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | |
 | |
///ΜΑΡΙΕΤΤΑ318IS New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 64 Ηλικία: 32 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ Μοντέλο BMW: BMW E36 COUPE Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 7:22 pm | |
| DJC BMW ή κατά κόσμο Γιάννη το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφέιλω σε σένα καθώς είχαμε διαρκή τηλ επικοινωνίια μέχρι να βρεθούμε Λάρισα και να ακολουθήσω το κομβόϊ σας. Χαίρομαι που βλέπω και συμπολίτες εδώ! Γιώργο 320d τι να προσέχω? ότι ήταν να πάθω το έπαθα, είπαμε αρρώστιαααα χχιχιχιχιχι! Παιδιά ευχαριστώ για το καλοσώρισμα μακάρι να μπορέσω να παραβρεθώ σε κάποια απο τις προσεχείς συναντήσεις για να σας γνωρίσω καλύτερα. Προς το παρόν θα τα λέμε διαδικτυακά ανταλλάσοντας πληροφορίες και γνώσεις για τα αυτοκίνητά μας.
|
|
 | |
E36-Hartge Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 533 Ηλικία: 33 Τόπος: ................ Μοντέλο BMW: E36 Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 8:04 pm | |
| Καλώς ήρθες κι απο μένα και καλή διαμονή να έχεις. |
|
 | |
giannismp Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 443 Ηλικία: 33 Τόπος: beroia Μοντέλο BMW: e46 Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 8:19 pm | |
| καλως ηρθες και απο εμενα |
|
 | |
bomberman Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 272 Ηλικία: 44 Τόπος: Αθήνα Μοντέλο BMW: E 36 coupe 3.28
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τρι Μαϊος 31, 2011 11:06 pm | |
| καλώς ήρθες και στην ομορφότερη βορειοελλαδίτικη παρέα, Μαριέττα... καλή διαμονή να έχεις... |
|
 | |
afpa0c Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 114 Ηλικία: 33 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e36 318is Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τετ Jun 01, 2011 11:32 am | |
| Καλως ορισες και απο εμενα Μαριέττα και καλη διαμονή να έχεις....που θα έχεις!!!!!! |
|
 | |
basilhs grammenos Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 275 Ηλικία: 18 Τόπος: Πορταριά Χαλκιδικής Μοντέλο BMW: Απλα λατρης...... Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τετ Jun 01, 2011 12:06 pm | |
| καλως ορισες μαριετα.....αντε να πληθαινουν τα is σιγα σιγα....!!!!!! |
|
 | |
bmw 325 New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 63 Ηλικία: 37 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: 192ps Country: 
 | Θέμα: Απ: Γειά σας κι από Λάρισα! Τετ Jun 01, 2011 3:15 pm | |
| για σου και απο εμενα |
|
 | |
|