| | Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Τρι Jan 18, 2011 9:14 pm | |
| Επιδη ειμαι κοντα στον εξατμισα, γειτονια μου δηλαδη και περναω τακτικα απο το μαγαζι σταματαω και καμια φορα για καφεδακι, ως συνηθως τα σαββατα που εχω χρονο. Τι θα λεγατε για αυτο το σαββατο που μας ερχετε και στις δωδεκα το μεσιμερακι να μαζεβομασταν εκει για καφεδακι? Οσοι μπορουνε ενοητε!!! Αν υπαρχει ενδιαφερον ευχαρηστως και εγω θα ερθω, αν οχι ενοητε και δεν υπαρχει θεμα, εγω μια πρωταση κανω. |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Τρι Jan 18, 2011 10:50 pm | |
| | giorgos320d έγραψε: | | Επιδη ειμαι κοντα στον εξατμισα, γειτονια μου δηλαδη και περναω τακτικα απο το μαγαζι σταματαω και καμια φορα για καφεδακι, ως συνηθως τα σαββατα που εχω χρονο. Τι θα λεγατε για αυτο το σαββατο που μας ερχετε και στις δωδεκα το μεσιμερακι να μαζεβομασταν εκει για καφεδακι? Οσοι μπορουνε ενοητε!!! Αν υπαρχει ενδιαφερον ευχαρηστως και εγω θα ερθω, αν οχι ενοητε και δεν υπαρχει θεμα, εγω μια πρωταση κανω. |
ωραια ιδεα κ εγω μεσα ειμαι....γιωρηκα!!! |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 5:55 pm | |
| Κυριοι τι λεει θα το ποιουμε το καφεδακι? για το σαββατο λεω που μας ερχετε. Απο δυτικα κανενας? Αν εχει και καλο καιρο το μαγαζι ειναι και σε κεντρικο δρομο εχει και περασια!!! πηστευω πως θα περασουμε καλα την ωρα μας. |
|
 | |
lee Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 585 Ηλικία: 40 Τόπος: ευοσμος θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε36 CAMPRIO Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 6:00 pm | |
| μεσα κ μετα περναμε κ απτον κουκλουτζα κ τελιονει ωραια η μερα |
|
 | |
ossas New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 47 Ηλικία: 32 Τόπος: Thessaloníki Μοντέλο BMW: E-36 318is Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 9:40 pm | |
|  Ηλια,Γιωργο για τι ωρα λετε? Ευκαιρια να παρω και μια τιμη! |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | |
 | |
ossas New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 47 Ηλικία: 32 Τόπος: Thessaloníki Μοντέλο BMW: E-36 318is Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 10:14 pm | |
| οκ παρα πολλη καλα! Θα ειμαι εκει!
|
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

| |
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 11:06 pm | |
| χαχαχ...λογικά θα περάσω κι εγώ παιδιά....ευκαρία να βρεθούμε...!! Τώρα έιδα το θέμα... |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 11:12 pm | |
| | Bmw_E30 έγραψε: | | χαχαχ...λογικά θα περάσω κι εγώ παιδιά....ευκαρία να βρεθούμε...!! Τώρα έιδα το θέμα... |
Δυπλα εισαι γιατι να μην ερθεις? |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 11:26 pm | |
| | giorgos320d έγραψε: | | Bmw_E30 έγραψε: | | χαχαχ...λογικά θα περάσω κι εγώ παιδιά....ευκαρία να βρεθούμε...!! Τώρα έιδα το θέμα... |
χαχα..μόνο στην περιπτωση που δεν καταφερω να ξυπνησω...(μην ξεχνάμε φοιτητής)!!! |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 11:28 pm | |
| | Bmw_E30 έγραψε: | | giorgos320d έγραψε: | | Bmw_E30 έγραψε: | | χαχαχ...λογικά θα περάσω κι εγώ παιδιά....ευκαρία να βρεθούμε...!! Τώρα έιδα το θέμα... |
χαχα..μόνο στην περιπτωση που δεν καταφερω να ξυπνησω...(μην ξεχνάμε φοιτητής)!!! |
Σαν και εμενα και εσυ εισαι με τον υπνο.Τις Κυριακες ξυπνας Δευτερα(Λαζαρος-εισαι το ταιρι μου).....αχχαχαχ |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 11:44 pm | |
| | ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε: | | Bmw_E30 έγραψε: | | giorgos320d έγραψε: | | Bmw_E30 έγραψε: | | χαχαχ...λογικά θα περάσω κι εγώ παιδιά....ευκαρία να βρεθούμε...!! Τώρα έιδα το θέμα... |
Σαν και εμενα και εσυ εισαι με τον υπνο.Τις Κυριακες ξυπνας Δευτερα(Λαζαρος-εισαι το ταιρι μου).....αχχαχαχ |
Χαχαχα δεν κατάλαβες...κάθε μέρα (αν δεν έχω Τει) ξυπνάω την επόμενη...χαχαχαχαχαχα !! Αλλά εντάξει αφού παίζει καφεδάκι....θα ξυπνήσουμε...:P |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Πεμ Jan 20, 2011 11:51 pm | |
| οκ καλα να περασετε παιδες!!!!!!!!! |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης Παρ Jan 21, 2011 10:49 pm | |
| Μην ξεχνιόμαστε για αύριο παιδιά....!!!!
Και μια ερώτηση....από κορδελιό αν πάρω ευθεία ολη τν Μεγάλου Αλεξάνδρου..και φτάσω στο φανάρι εκει που εχει και το βενζινάδικο στν γωνιά...και βγαίνεις στην Καραολή και Δημητρίου..να στρίψω δεξιά ή αριστερά...?? προς τα που είναι δηλαδή από εκεινό το σημείο?? |
|
 | |
| | Καφεδακι στο κεντρο εξατμισης | |
|