swartz Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 614 Ηλικία: 42 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: 316i e 46 facelift Country: 
 | Θέμα: Απ: Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση στις 3 Φεβρουαρίου Παρ Feb 04, 2011 10:44 am | |
| | george316 έγραψε: | swaρτζ χρηστο αν θυμαμαι καλα. η πολυφωνια ειναι απαραιτητη,ακομα και οι διαφωνιες. τουλαχιστο εγω και ο θοδωρος,δεν ειμαστε κατα αυτης της προσπαθειας,αλλα προσπαθησαμε να τονισουμε το ποιες δυσκολιες θα συναντησουμε σε αυτο το εγχειρημα επειδη και ο ιδυο εχουμε βρεθει στη θεση του ΔΣ. με το καλο να παρθει η οριστικη αποφαση,να γινουν οι διαδικασιες και να απολαμβανουμε τα οφελη. και μαλιστα να προσωρησουμε και βηματα πιο μπροστα απο οτι οι ηδη υπαρχουσες λεσχες αυτοκινητων.
|
Αυτό ακριβώς είπα πιο πάνω. Τον υποτιθέμενο δικηγόρο του(διαβόλου) όπως ειπώθηκε εχθές καλά κάνατε και τον υποδηλωθήκατε , κάποιος έπρεπε να τον κάνει (διαφορετικά θα αποκαλούμασταν πρόβατα ), πολλές φορές και εγώ περνώ αυτό το ρολό.
Ενδεχομένως η πρώτη κίνηση των παιδιών μετά την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του εν δυνάμη χώρου στέγασης να είναι η νομική συμβολή .........................χμ τώρα που το σκεφτομε ας κάνουν μια ερώτηση ακόμα και μεσώ e-mail στην ΕΛ.ΠΑ, ίσως την παλαιότερη λέσχη αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Ναι καλά θυμάσε , Χρήστος το όνομα μου. |
|
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | Θέμα: Απ: Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση στις 3 Φεβρουαρίου Παρ Feb 04, 2011 11:48 am | |
| Και απο μενα ενα μεγαλο Μπραβο και ενα μεγαλο Ευχαριστω σε ολα τα νεα και παλια μελη που ηρθαν εχθες στην παρεα μας και μας τιμησαν με την παρουσια τους.... 3 σειρες Bimmer δεν ειναι και ασχημα!!! Η συμμετοχη και οι γνωμες σας για το νεο εγχειρημα μας μετρανε παρα πολυ και θελουμε να τις ακουμε.. Να συμμετεχετε σε ολα χωρις δισταγμο.. Η παρεα μεγαλωνει και μακεδονια ξεσηκωνει..!!!  Χρειαζεται κοπος και κουραση για να ερθει η χαρα και η απολαυση |
|
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1870 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | Θέμα: Απ: Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση στις 3 Φεβρουαρίου Παρ Feb 04, 2011 12:41 pm | |
| |
|
Hatzi Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 237 Ηλικία: 28 Τόπος: ΝΕΑΠΟΛΗ Μοντέλο BMW: Ε39-530 Country: 
 | Θέμα: Απ: Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση στις 3 Φεβρουαρίου Παρ Feb 04, 2011 3:37 pm | |
| Aπο τα λεγομενα σας περασατε καλα!!!χερομαι που ειναι τετοια η ατμοσφαιρα και η παρεα του club μας.....ελπιζω συντομα να σας γνωρισω και εγω....εφοσον ανερωσα!!!!!!!!!!!!!!! |
|