| | ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Dhmos-bmw- New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 28 Ηλικία: 23 Τόπος: θεσσαλονικη καρδια Μοντέλο BMW: ε36 316 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Πεμ Feb 17, 2011 2:51 pm | |
| περειμενω να ακουσω με αγονια εαν θα παμε για κανενα καφε πριν τν κοπη τις πιτας...αντε ριξτε καμια προταση.......... |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Πεμ Feb 17, 2011 4:37 pm | |
| Ας κανονιστει οτι θελουνε οι πιο πολλοι. |
|
 | |
jumb3n New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 32 Ηλικία: 24 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e36 318is convertible Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Πεμ Feb 17, 2011 10:39 pm | |
| μαγκες κανονιστε καμια συναντιση πριν την πιτα, γιατι εκει μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω...!! |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Παρ Feb 18, 2011 12:08 am | |
| Για να μην λέμε λόγια του αέρα....Κυριακή ψήνεστε??? |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Παρ Feb 18, 2011 10:17 am | |
| Εγώ μέσα για το βραδάκι....!! Αλλά δεν έχω και πρόβλημα και τις υπόλοιπες ώρες...ότι μπορούν οι περισσότεροι  |
|
 | |
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1870 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | |
 | |
pappous New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 18 Ηλικία: 23 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Κυρ Mar 06, 2011 5:29 am | |
| gia sas re paidia eimai kainoyrgios sto club kai thelo na rotiso mipos mporei na moy pei kapoios pote einai i epomeni synantisi? |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Κυρ Mar 06, 2011 5:48 am | |
| | pappous έγραψε: | | gia sas re paidia eimai kainoyrgios sto club kai thelo na rotiso mipos mporei na moy pei kapoios pote einai i epomeni synantisi? |
ΚΑΛΩς ηρθες φιλε μου δεν ξερουμε ακομα περηπου σε 1 με 2 βδομαδες...
να εχεις το νου σου για νεα ανακηνωση
ΥΓ. καλο θα ειναι να περασεις απο τα νεα μελη κ να μας συστηθεις κ γραφε με ελλινηκους χαρσκτηρες σε παρακαλω... κανονες του φορουμ για την καλητερη λυτουργεια!!!!!!!! |
|
 | |
pappous New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 18 Ηλικία: 23 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Κυρ Mar 06, 2011 5:58 am | |
| τι εννοεις (να περασω απο τα νεα μελη) τι ειναι αυτο? και πως θα το κανω? |
|
 | |
swartz Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 614 Ηλικία: 42 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: 316i e 46 facelift Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Κυρ Mar 06, 2011 9:40 am | |
| καλημερα Πας στο Γνωριμία με νέα μέλη του φόρουμ και λες μερικά λογάκια για τον εαυτό σου! |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Κυρ Mar 06, 2011 2:05 pm | |
| | pappous έγραψε: | | gia sas re paidia eimai kainoyrgios sto club kai thelo na rotiso mipos mporei na moy pei kapoios pote einai i epomeni synantisi? |
Καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα.......Θα εχεις το νου σου εδω : http://www.bmwclubmakedonia.com/f10-forum ωστε να βλεπεις ποτε εχουμε συναντηση. Η γνωριμια μελων ειναι για να γνωριζομαστε εκει....σαν παρεα που ειμαι .....και παλι καλως ηρθες
|
|
 | |
| | ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις | |
|