| | ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
george316 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 739 Ηλικία: 30 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε-36 316 coupe
 | Θέμα: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 9:43 am | |
| μεχρι τωρα οι συναντησεις μας γινοντας στο γνωστο Π3 του καρφουρ.βεβαια δεν καναμε μονο εμεις μαζωξεις εκει...και επειδη μαλλον καηκε πολυ λαστιχο αποφασισαν να κλεισουν το μερος!!! ολα καλα ως εδω.. τι θα γινει ομως με τις συναντησεις μας?καθε φορα πυο θα συναντιωμαστε θα καθομαστε μιση ωρα και μετα θα παμε για καφε?? ειμαι της γνωμης οτι πρεπει να βρεθει ενα νεο μερος οπου δεν θα ενοχλουμε. ξανατονιζω οτι γνωμη μου ειναι οτι οι συναντησεις εχουν να κανουν με τη γνωριμια -ανταλλαγη ανθρωπων και ανθρωπινων σχεσεων μεσω ενος κοινου ενδιαφεροντος που στην προκειμενη ειναι το αυτοκινητο.και πως να το κανουμε βρε αδερφε!!θελουμε και να καψουμε οσο λαστιχο μας εχει απομεινει!!! ειχε προτεινει ο γιωργος ενα μερος οπου εχει και καφε αν θελουμε... και αντε να οργανωνομαστε.....παλι χαθηκαμε....
|
|
 | |
ossas New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 47 Ηλικία: 32 Τόπος: Thessaloníki Μοντέλο BMW: E-36 318is Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 2:08 pm | |
| |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 2:10 pm | |
| Εγω μεσα σε αυτα που λες.Το μερος που ειχε πει ο giorgos320d λες;; |
|
 | |
george316 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 739 Ηλικία: 30 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε-36 316 coupe
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 2:27 pm | |
| ναι αλλα που ηταν πουτε που θυμαμαι...το απογευμα που θα μπει ο γιωργος θα μας απαντησει |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 2:28 pm | |
| Ειχαμε παει και το ειδαμε.Ειναι δυτικα αλλα που κοντα ουτε θυμαμαι. |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 2:29 pm | |
| |
|
 | |
george316 Bmw Addict

| Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 2:35 pm | |
| αν τα πραγματα εξακολουθουν να ειναι οπως τα ελεγε ο γιωργος τοτε νομιζω οτι θα φαμε καλα..... |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 4:32 pm | |
| Καλα ητανε.Εγω δεν εχω προβλημα. |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 5:29 pm | |
| Ωραίο φαίνετε το μέρος....αν δοκιμάσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα πιστεύω..!! Άλλωστε οι αλλαγές καλό κάνουν!!!
|
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 8:15 pm | |
| | george316 έγραψε: | | ναι αλλα που ηταν πουτε που θυμαμαι...το απογευμα που θα μπει ο γιωργος θα μας απαντησει |
Το μερος υπαρχει και εχει καφε και φαγιτο αλλα δεν μας βολευει γιατι στις 10,00 το βραδι κληνει ενω παλια που το εθεσα σαν μερος συναντησης εκληνε στις δυο το βραδι. Λοιπον εγω θα προτηνω παλι μερος τωρα που μου ηρθε στο μυαλο, στο ikea ειναι το ενα και στον περιφεριακο στο φαναρι του ευοσμου ειναι το αλλο μερος. Στι ikea και κοντα στα goodis παντα υπαρχει μερος και για καφε στα goodis. Ενα ευρο ο καφες για οσους δεν ξερουν!!! Το αλλο στον ευοσμο ειναι μποουλινκ το παλιο modul και τωρα orbid, Αυτα προς το παρον αν θυμηθω κατι αλλο θα το αναφερω. |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 9:04 pm | |
| | giorgos320d έγραψε: | | george316 έγραψε: | | ναι αλλα που ηταν πουτε που θυμαμαι...το απογευμα που θα μπει ο γιωργος θα μας απαντησει |
Το μερος υπαρχει και εχει καφε και φαγιτο αλλα δεν μας βολευει γιατι στις 10,00 το βραδι κληνει ενω παλια που το εθεσα σαν μερος συναντησης εκληνε στις δυο το βραδι. Λοιπον εγω θα προτηνω παλι μερος τωρα που μου ηρθε στο μυαλο, στο ikea ειναι το ενα και στον περιφεριακο στο φαναρι του ευοσμου ειναι το αλλο μερος. Στι ikea και κοντα στα goodis παντα υπαρχει μερος και για καφε στα goodis. Ενα ευρο ο καφες για οσους δεν ξερουν!!! Το αλλο στον ευοσμο ειναι μποουλινκ το παλιο modul και τωρα orbid, Αυτα προς το παρον αν θυμηθω κατι αλλο θα το αναφερω. |
Γιωργο τα μποουλινκ που λες ειναι εκει που ειχαμε παει μια φορα,που ητανε πανω στον περιφερειακο;; |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 9:11 pm | |
|
Γιωργο τα μποουλινκ που λες ειναι εκει που ειχαμε παει μια φορα,που ητανε πανω στον περιφερειακο;;[/quote] Καλλα θυμασε Χρηστο εκει ειναι!!!
|
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Τετ Jan 12, 2011 9:14 pm | |
| Εκει ητανε μικρο ο χωρος ομως για παρκινγκ.Μπροστα στα μποουλινγκ |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις Πεμ Jan 13, 2011 2:18 am | |
| | ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε: | | Εκει ητανε μικρο ο χωρος ομως για παρκινγκ.Μπροστα στα μποουλινγκ |
ΧΡΗΣΤΟ μπορω να πω οτι το παρκιν εκει ειναι καλο επιδη παω αρκετα συχνα τα τελευταια 5 χρονια για μπηλιαρδο εχω τυχει σε φασεις που ειχε κ 100 αμαξια εξω δεν ειναι μονο ο χωρος μπρωστα στο μαγαζι αλλα κ ο δρομος το μισο αμαξι πανω στο πεζωδρομιο |
|
 | |
| | ευρεση νεας τοποθεσιας για συναντησεις | |
|