|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
asierios Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 652 Ηλικία: 37 Τόπος: Λαρισα Μοντέλο BMW: e46 & e30 Country: 
 | Θέμα: ανακληση σε e46 Κυρ Dec 26, 2010 4:14 pm | |
| πριν μερικες ημερες δεχτηκα ενα τηλεφωνο απο την εδω αντιπροσωπεια και μου ειπανε οτι εκανε ανακληση η bmw για τα αυτοκινητα σαν το δικο μου στην ερωτηση που τους εκανα στο τηλ για το τι προκειται μου απαντησαν πως καποια αυτοκινητα εβγαλαν ενα προβλημα στο μοτερ και πωσ ηθελαν να το τσεκαρουν προληπτικα. Ετσι και εγινε αφου κλεισαμε ραντεβου συγκεκριμανη μερα και ωρα το πηγε η γυναικα μου καθως εγω δεν μπορουσα. Απο οτι μου ειπε ηταν και αλλοι εκει το πηραν το αμαξι στο συνεργειο και μετα απο 15 λεπτα το επιστρεψανε και τις ειπανε ειναι ο.κ Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι εαν ετυχε και σε καποιον αλλο αυτο σε αλλη πολη και εαν ναι τι του ειπανε ή το κανανε μονο και μονο για διαφημιστικους λογους η ηθελαν να τσεκαρουν το βιβλιο σερβις απο τα αμαξια που δεν πανε για σερβις εκει |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
asierios Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 652 Ηλικία: 37 Τόπος: Λαρισα Μοντέλο BMW: e46 & e30 Country: 
 | Θέμα: Απ: ανακληση σε e46 Κυρ Dec 26, 2010 9:33 pm | |
| το ξερω Νικο οπως ειπα και πιο πανω, οτι εκανε ανακληση η bmw, εννοω το εργοστασιο. το αμαξι το πηρα το 04 και το 05 εβγαλε το e90. πιστευω πως το μοντελο δεν εβγαλε προβλημα και πως οι λογοι ειναι αλλοι αλλα δεν ξερω ποιοι |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
giannismp Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 443 Ηλικία: 33 Τόπος: beroia Μοντέλο BMW: e46 Country: 
 | Θέμα: Απ: ανακληση σε e46 Κυρ Jan 23, 2011 12:02 am | |
| εως τωρα την μονη οδηγια που εμαθα για ε46 ειναι η αλλαγη ψαλιδιων διοτι σε ορισμενα μοντελα εμφανισαν φθορα οταν αλοιωθηκαν τα συνεμπλοκ
αυτο το εμαθα απο την αντιπροσωπεια οταν αλλαξα συνεμπλοκ
τωρα εαν υσχειη ...δεν ξερω.
αλλα για μοτερ πρωτη φορρα ακουω. ποιος ξερει τι σκευτονται. |
|
 | |
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1870 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | Θέμα: Απ: ανακληση σε e46 Κυρ Jan 23, 2011 1:01 am | |
| |
|
 | |
ossas New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 47 Ηλικία: 32 Τόπος: Thessaloníki Μοντέλο BMW: E-36 318is Country: 
 | Θέμα: Απ: ανακληση σε e46 Κυρ Jan 23, 2011 2:10 am | |
| μετα απο τοσα χρονια ειναι αδυνατο αυτο το πραγμα! |
|
 | |
individual Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 101 Ηλικία: 38 Τόπος: ΚΙΛΚΙΣ Μοντέλο BMW: 525d individual e39 Country: 
 | Θέμα: Απ: ανακληση σε e46 Κυρ Jan 23, 2011 8:31 am | |
| αν ειναι θεμα μιας αντιπροσωπειας....... λογικα σκεφτηκαν............οτι τοσος κοσμος θα ερθει... ολο και καποιος θα κανει σερβις η θα αγορασει καποιο ανταλλακτικο η θα δει στην καλυτερη περιπτωση καποιο αλλο αμαξι........μπας και μπει κανενα φραγκο στο ταμειο... [b] |
|
 | |
lee Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 585 Ηλικία: 40 Τόπος: ευοσμος θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε36 CAMPRIO Country: 
 | Θέμα: Απ: ανακληση σε e46 Κυρ Jan 23, 2011 12:55 pm | |
| |
|
 | |
Gangsta Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 588 Ηλικία: 29 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: Ε46 compact Country: 
 | Θέμα: Απ: ανακληση σε e46 Παρ Feb 04, 2011 7:28 pm | |
| Τα Ε46 έχω ακούσει οτι είχαν πρόβλημα στους πολλαπλασιαστές.. προσωπικά ο ένας από τους δικούς μου είχε βγει off πριν κάποιους μήνες και τον αντικατέστησα. Και έχω ακούσει πως είχε γίνει και παλαιότερα ανάκληση σε Ε46 για το θέμα των πολλαπλασιαστών. Κάτι άλλο δεν έχω στο νου μου.. |
|
 | |
|