Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

sprint booster σε ε46

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 652
Τόπος: Λαρισα
Μοντέλο BMW: e46 & e30
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 9:49 pm

παιδια επιμενω και το ξαναλεω πως δεν εχει να κανει με κανενα συνεργειο και με κανενα μαστορα αυτο που εκανε ο γιαννης
ειναι σαν να παρω ενα δαδιτοφωνο και να παω να το κανω εγκατασταση μονος μου χωρις να γνωριζω την συνδεσμολογια του, και δεν μιλαω για τα καινουργια αυτοκινητα που εχουν πλεον στανταρ φις ραδιοφωνο και αμαξι.
να βαλω οτι να ναι να το καψω και μετα να κατηγορησω αυτον που με το πουλησε. μετα τι θα πω οτι δεν κανει για το αμαξι μου?
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
giannismp
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 443
Τόπος: beroia
Μοντέλο BMW: e46
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 11:00 pm

οτι κατασκευαζεται για ενα αυτοκινητο και συνοδευεται απο οδηγιες πως να στο τοποθετησει ηλεκτρολογος και σε διαβαιβεωνουν οτι λειτουργει στο τυπο του αυτοκινητου σου .

πρεπει να δουλεψει
σε ηλεκτρολογο σε παραπεμπει ο κατασκευαστης και ο εμπορος. εκτως εαν ξερουμε περισσοτερα απο αυτους που ειναι επαγγελματιες.

makinen
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 6526
Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα
Μοντέλο BMW: E36 coupe

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Δευ Dec 27, 2010 3:02 pm

Ναι βρε Αστεριε...Αλλα του απεκρυψε το γεγονος οτι δεν κουμπωνει στο αμαξι του κανονικα αλλα θελει greek-πατεντα...!!Αυτο λεμε..!!
Αν του ελεγε απο την αρχη οτι πρεπει να κοψει καλωδια για να το βαλει και οτι δεν μπαινει ετσι απλα μπορει να μην το αγοραζε..!!

Χρειαζεται κοπος και κουραση για να ερθει η χαρα και η απολαυση
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 12421
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα
Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Δευ Dec 27, 2010 5:12 pm

Εγινε ελλειπης ενημερωση...

BMW OLD SCHOOL.......BMW M// POWER!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com
asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Τρι Dec 28, 2010 8:30 am

Ολα ενταξει παιδια μιλησαμε με το γιαννη και εχει δικιο.
εγω το καταλαβα διαφορετικα
bmwe46
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 2
Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μοντέλο BMW: Ε46
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Τρι Dec 28, 2010 5:42 pm

Καλησπέρα σας,

Είμαι νέο μέλος απο Νότια (Περιστέρι), παρακολουθώ το forum κατα καιρούς χωρίς να κάνω εγγραφή , αλλα αυτό το post με 'μπρίζωσε' να κάνω register .
Επειδή είμαι κάτοχος BMW E46 και έχω τοποθετήσει το Sprint Booster στο αυτοκίνητο μου εδώ και 10 μήνες έχω την εντύπωση ότι γράφτηκαν αρκετές ανακρίβιες σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν.

Σας παραθέτω τα σχόλια μου

giannismp έγραψε:
οπως γραφω και στον τιτλο

λοιπον πηγα πριν 1 χρονο να βαλω sprint booster και μαλιστα το τελευταιο μοντελο με την οθονη που διαλεγεισ μεταξυ
3 προγραματων οικονομια-νορμαλ-επιδοσεισ και μαλιστα εν κινηση (κοστος 150 ευρω)
Απο το κόστος και μόνο κάτι δεν πάει καλά. Το Sprint Booster κοστίζει πάνω απο 200 ΕΥΡΩ

παραγκειλα τον μηχανισμο απο την αθηνα απο εναν πασιγνωστο εισαγωγεα (τον μοναδικο μαλλον) μεσω ενως καταστηματος που συνεργαζεται μαζι του
Το Sprint Booster δεν εισάγεται, είναι Ελληνικό Προϊόν (Διεθνή πατέντα) και εξάγεται σε όλο τον κόσμο απο την εταιρία Boulekos Dynamic

οι οδηγιες ελεγαν οτι συναρμολογεις την μηχανισμο , και ο ηλεκτρολογος σου τραβουσε παροχη ρευματος απο την ασφαλειοθηκη προς την οθονιτσα ωστε να μην χανει τις μνημες αλλα και να αναβει οταν γυρνας το κλειδι (κοστος 10 ευρω)
Οι οδηγίες δεν λένε τίποτα τέτοιο. Δεν συναρμολογείς τίποτα όλα είναι plug n play και δεν χρειάζεται κανένας ηλεκτρολόγος να τραβήξει παροχή απο την ασφαλειοθήκη.... Και φυσικά δεν έχει οθονίτσα αλλα διακόπτη επιλογής 3 θέσεων.... χμμμμ... μήπως μιλάμε για μαιμού και όχι για Sprint Booster???

κατα την εγκατασταση του αναγκαστικα να παω στην αντιπρωσωπεια ωστε να μου δειξουν πως ξεμκουμπωνει η πεταλιερα του γκαζιου , αλλα δεν αναλαμβαναν να την βγαλουν
Ισως να έπρεπε να πας στον Χασάπη της γειτονιάς σου... Αν είναι δυνατόν , τι αντιπροσωπεία είναι αυτή που δεν μπορεί να ξεκουμπώσει ένα πετάλι.. ήμαρτον...

οταν την βγαλαμε καταλαβαμε το γιατι , η βαση της εχει ενα κοκαλινο κουμπομα που μολις πας να την βγαλεις σπαει και δεν ξανακουμπωνει η πεταλιερα, οποτε αγοραζεις καινουργια βαση (κοστος 60 ευρω)
Δεν σπάει όταν το βγάζεις γενικώς... σπάει όταν το βγάζεις εσύ ή καποιος τέλοσπάντων ο οποίος δεν γνωρίζει πως να το βγάλει. Το οτι κάποιος για να ξεκουμπώσει το πετάλι μπορεί να σπάσει όλο το αυτοκίνητο δεν φταίει κανένα πετάλι και κανένα Sprint Booster. Ορίστε και ένα video με το συγκεκριμένο πετάλι : http://www.youtube.com/watch?v=9PyJfNvDinQ

οταν λοιπον ημασταν ετοιμοι να το κουμποσουμε στην πεταλιερα διαπιστωνουμε οτι δεν κουμπωνει η φυσα απο τον μηχανισμο , οποτε παιρνουμε τηλεφωνο στην αθηνα να μας πουν γιατι?

και η απαντηση τους.................

ετσι ειναι στα bmw απλα και εμεις κοβουμε με το κοπτακι τα αυτακια απο την φυσα του μηχανισμου και μετα κουμπονει , γιατι λεει δεν βγαινει για bmw ειναι universal ( δηλαδη greek πατεντα) ασχετα εαν οταν το παραγκειλα ρωτησα εαν βγαινει για το αμαξι μου και μου απαντησαν καταφατικα.
Αλλο ένα στοιχείο απο όπου είναι εμφανές ότι δεν μιλάς για Sprint Booster αλλα για κάτι άλλο κουκουρούκου.... To Sprint Booster βγαίνει για BMW και μάλιστα έχει και την εργοστασιακή φίσα.
με αλλα λογια
παιρνει λοιπον τον universal μηχανισμο και με λιγο κοψε ραψε ετοιμος και για bmw

οποτε το δοκιμαζουμε και αυτο και δια μαγειας κουμποσε οποτε το βαζουμε σε λειτουργια και εγινε το καντραν μου σαν χριστουγενιατικο δεντρο και δεν δουλεψε.
τσαμπα η ταλαιπωρια και το τρεξιμο,
Και πάλι καλά να λες... Very Happy

στο τελος τους εκραξα , τον απεγκατεστησα και τον εστειλα πισω βεβαια οι ανθρωποι μου εστειλαν πισω τα 150 ευρω που κοστισε χωρις δευτερη κουβεντα

κατα το τελος της συζητησης μου με τον εισαγωγεα ειπαν οτι το πιο παλιο μοντελο χωρις την οθονη δουλεψε σε bmw και εαν θελω να το βαλω αλλα δεν εχω ορεξη για πειραματα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κατι που δεν κατασκευαστικε με προδιαγραφες ειδικα για το αμαξι μου

Απο τα παραπάνω είναι προφανές ότι δεν εγκατέστησε Sprint Booster αλλα κάτι άλλο...

Το Sprint Booster μου πήρε 5 λεπτά να το τοποθετήσω και η διαφορά είναι εκπληκτική, δεν νομίζω πως θα το έβγαζα ποτέ απο πάνω. Καλό θα είναι να μην μιλάμε έτσι αόριστα για κάτι αν δεν γνωρίζουμε, παρασύροντας και άλλους 100 οι οποίοι δεν έχουν άποψη επι του θέματος μόνο και μόνο απο άγνοια ή απο διάφορους άλλους λόγους που μπορεί να έχει ο καθένας.
Όσο για το Sprint Booster(επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ το ζήτημα) είναι Ελληνική πατέντα η οποία πωλείται σε όλο τον κόσμο (ιδιαίτερα στην Αμερική κάνει θραύση) έχει TUV , και έχει κερδίσει πάρα πολλα βραβεία μεταξύ των οποίων και το SEMA BEST NEW PRODUCT AWARD στην Αμερική το οποίο για όσους γνωρίζουν είναι η νούμερο 1 διάκριση στον χώρο του Aftermarket παγκοσμίως....

Αν όλα αυτά δεν σας λένε κάτι καλώς κάνουν και δεν σας λένε , ωστόσο καλό θα ήταν για όσους μεταφέρουν 'την εμπειρία τους' να γνωρίζουν για τι ακριβώς μιλάνε και να μην 'πετάνε' έτσι αόριστα ανακρίβιες ....

BTW αυτό είναι το επίσημο site στου sprint booster : www.sprintbooster.com

Φιλικά

Κώστας
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Τρι Dec 28, 2010 6:49 pm

Καλως ηρθες Κωστα στην παρεα μας....

-Μαλλον δεν καταλαβαινεις ή δεν διαβασες σωστα ηθελημενα ή αθελητα.

-Εχει εδω και ποσα ποστ που αναλυουμε οτι η κριτικη δεν γινεται για το προιον αλλα για αυτον που πηγε ο Γιαννης να τον εξυπηρετησει...!!!
Και θελω να μου βρεις αν μπορεις κομματι του ποστ που κατηγορει το προιον και σε μπριζωσε οπως λες.!!

-Η διαφορα 200 και 150Ε δεν ειναι αξια λογου για να πεις οτι δεν ειναι το προιον αυτο.
Μετα 30sec αναζητηση βρηκα χαμηλοτερη τιμη απο τα 200Ε σε σιτε πωλησεων και αλλα φορουμ που το αγορασαν οπως και ολα αυτα που λες για τις διακρισεις και την SEMA.

Επισης το να εχει εξαπατηθει καποιος αντιμετωπιζετε με συμβουλες και βοηθεια.
Αφου οπως λες εχεις ψαξει το θεμα θα μπορουσες καλιστα να μοιραστεις με τους ενδιαφερομενους αυτα που ξες.

Επισης αποκλυεις το γεγονος να ειναι διαφορετικο απο το δικο σου μιας και οπως λες εχει 10 μηνες που το εβαλες...Η κυκλοφορια της τελευταιας γενιας του προιοντος ειναι πιο προσφατη νομιζω.

bmwe46
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 2
Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μοντέλο BMW: Ε46
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Τρι Dec 28, 2010 7:33 pm

makinen έγραψε:
Καλως ηρθες Κωστα στην παρεα μας....

-Μαλλον δεν καταλαβαινεις ή δεν διαβασες σωστα ηθελημενα ή αθελητα.

-Εχει εδω και ποσα ποστ που αναλυουμε οτι η κριτικη δεν γινεται για το προιον αλλα για αυτον που πηγε ο Γιαννης να τον εξυπηρετησει...!!!
Και θελω να μου βρεις αν μπορεις κομματι του ποστ που κατηγορει το προιον και σε μπριζωσε οπως λες.!!

-Η διαφορα 200 και 150Ε δεν ειναι αξια λογου για να πεις οτι δεν ειναι το προιον αυτο.
Μετα 30sec αναζητηση βρηκα χαμηλοτερη τιμη απο τα 200Ε σε σιτε πωλησεων και αλλα φορουμ που το αγορασαν οπως και ολα αυτα που λες για τις διακρισεις και την SEMA.

Επισης το να εχει εξαπατηθει καποιος αντιμετωπιζετε με συμβουλες και βοηθεια.
Αφου οπως λες εχεις ψαξει το θεμα θα μπορουσες καλιστα να μοιραστεις με τους ενδιαφερομενους αυτα που ξες.

Επισης αποκλυεις το γεγονος να ειναι διαφορετικο απο το δικο σου μιας και οπως λες εχει 10 μηνες που το εβαλες...Η κυκλοφορια της τελευταιας γενιας του προιοντος ειναι πιο προσφατη νομιζω.

Πιθανόν να μην διάβασα καλά (το ηθελημένα δεν υφίσταται αφου δεν ξέρω κανέναν προσωπικά εδω μέσα και δεν έχω και κανένα θέμα..) απλά η περιγραφή είναι για άλλο προϊόν και όχι για το Sprint Booster- και αυτό το διάβασα καλά- (δεν εχει οθόνη- δεν χρειάζεται ρεύμα-η φίσα στο Sprint Booster κουμπώνει τέλεια...κλπ) . Επίσης δεν με αφορά ποιος το πουλάει και ποιος το τοποθετεί, αυτό που λέω είναι ότι επειδή το έχω τοποθετήσει στο αυτοκίνητο μου δεν υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο να έχει όλα αυτά τα θέματα που αναφέρει ο φίλος στο πρώτο ποστ. Όσο για την τιμή , σύμφωνώ ότι μπορείς να το βρείς φθηνότερα απο την προτεινόμενη λιανική ( 150 ΕΥΡΩ εξακολουθώ να το βλέπω χλωμό) αλλα το ανέφερα σαν πρώτη ένδειξη 'οτι πιθανόν μιλάμε για άλλο προϊόν.
Επίσης το Νέο Sprint Booster (με την επιλογή προγραμμάτων) νομίζω παρουσιάστηκε στη έκθεση στο Las Vegas τον Νοέμβριο του 2009 (όπου κέρδισε και το βραβείο). Εγώ πάντως το τοποθέτησα τον Φλεβάρη. Απο τόν Φλεβάρη δεν έχει βγει καινούριο αν δεν κάνω λάθος.

Και φυσικά αυτό που προσπαθώ να κάνω 'οπως λές είναι να μοιραστώ την εμπειρία μου για το συγκεκριμένο προϊόν (όχι πωλητή ή εταιρία που το τοποθετεί) και sorry αν φάνηκα λίγο απότομος...

makinen
Moderator
Moderator

Άντρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Τρι Dec 28, 2010 7:37 pm

Ενταξει οπως ειπα και στο τελος ο γραπτος λογος ειναι περιεργος..

Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι ο μαγαζατορας αυτος ή του πουλησε οπως λες κατι μη αυθεντικο και για αυτο εχει τρεχαματα ή δεν ξερει τι του γινεται.
Οποια και αν ειναι η περιπτωση εμεις θελουμε να αποφυγουμε τον συγκεκριμενο επαγγελματια και οχι το χ,ψ προιον και για αυτο μπηκε και σε αυτο το section η δημοσιευση.!!

Θα θελαμε πολυ να περασεις απο τα νεα μελη να γνωριστουμε και να μεινεις να μοιραστεις τις γνωσεις και το παθος σου μαζι μας!

asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Τρι Dec 28, 2010 7:44 pm

κωστα δεν ξερω εαν το προιον που μιλαει ο γιαννης ειναι το ιδιο με αυτο που λες και σταματησε να με ενδιαφερει γιατι οπως σωστα αναφερανε και καποια αλλα μελη οταν δεν συζητας κατ ιδιαν μπορεις να παρεξηγηθεις με καποιον ευκολα και δεν νομιζω να το θελει κανενας μας αυτο
για την τιμη που αναφερεις υπαρχει ενα αλλο forum που καποιος αλλος λεει οτι μπορεις να το αγορασεις απο τον Κο. Μπουλεκο με 170€ και τοποθετηση μαζι

sprint booster σε ε46

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα-