Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

sprint booster σε ε46

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
giannismp
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 443
Τόπος: beroia
Μοντέλο BMW: e46
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: sprint booster σε ε46   Πεμ Dec 23, 2010 8:51 pm

οπως γραφω και στον τιτλο

λοιπον πηγα πριν 1 χρονο να βαλω sprint booster και μαλιστα το τελευταιο μοντελο με την οθονη που διαλεγεισ μεταξυ
3 προγραματων οικονομια-νορμαλ-επιδοσεισ και μαλιστα εν κινηση (κοστος 150 ευρω)

παραγκειλα τον μηχανισμο απο την αθηνα απο εναν πασιγνωστο εισαγωγεα (τον μοναδικο μαλλον) μεσω ενως καταστηματος που συνεργαζεται μαζι του

οι οδηγιες ελεγαν οτι συναρμολογεις την μηχανισμο , και ο ηλεκτρολογος σου τραβουσε παροχη ρευματος απο την ασφαλειοθηκη προς την οθονιτσα ωστε να μην χανει τις μνημες αλλα και να αναβει οταν γυρνας το κλειδι (κοστος 10 ευρω)

κατα την εγκατασταση του αναγκαστικα να παω στην αντιπρωσωπεια ωστε να μου δειξουν πως ξεμκουμπωνει η πεταλιερα του γκαζιου , αλλα δεν αναλαμβαναν να την βγαλουν

οταν την βγαλαμε καταλαβαμε το γιατι , η βαση της εχει ενα κοκαλινο κουμπομα που μολις πας να την βγαλεις σπαει και δεν ξανακουμπωνει η πεταλιερα, οποτε αγοραζεις καινουργια βαση (κοστος 60 ευρω)

οταν λοιπον ημασταν ετοιμοι να το κουμποσουμε στην πεταλιερα διαπιστωνουμε οτι δεν κουμπωνει η φυσα απο τον μηχανισμο , οποτε παιρνουμε τηλεφωνο στην αθηνα να μας πουν γιατι?

και η απαντηση τους.................

ετσι ειναι στα bmw απλα και εμεις κοβουμε με το κοπτακι τα αυτακια απο την φυσα του μηχανισμου και μετα κουμπονει , γιατι λεει δεν βγαινει για bmw ειναι universal ( δηλαδη greek πατεντα) ασχετα εαν οταν το παραγκειλα ρωτησα εαν βγαινει για το αμαξι μου και μου απαντησαν καταφατικα.

με αλλα λογια
παιρνει λοιπον τον universal μηχανισμο και με λιγο κοψε ραψε ετοιμος και για bmw

οποτε το δοκιμαζουμε και αυτο και δια μαγειας κουμποσε οποτε το βαζουμε σε λειτουργια και εγινε το καντραν μου σαν χριστουγενιατικο δεντρο και δεν δουλεψε.
τσαμπα η ταλαιπωρια και το τρεξιμο,

στο τελος τους εκραξα , τον απεγκατεστησα και τον εστειλα πισω βεβαια οι ανθρωποι μου εστειλαν πισω τα 150 ευρω που κοστισε χωρις δευτερη κουβεντα

κατα το τελος της συζητησης μου με τον εισαγωγεα ειπαν οτι το πιο παλιο μοντελο χωρις την οθονη δουλεψε σε bmw και εαν θελω να το βαλω αλλα δεν εχω ορεξη για πειραματα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κατι που δεν κατασκευαστικε με προδιαγραφες ειδικα για το αμαξι μου

Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 6526
Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα
Μοντέλο BMW: E36 coupe

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Παρ Dec 24, 2010 2:36 pm

Εμενα μου δινει την εντυπωση το περιστατικο που περιγραφεις οτι ο συγκεκριμενος κυριος εταιρια (οτι ειναι τελοσπαντων) δεν ενδιαφερεται και πολυ να κρατιεται ενημερος για τα προιοντα που βγαζει στην αγορα...
ΕΙναι δυνατον να μην ξερεις τι κανει και αν κανει αυτο που πουλας..??

Χρειαζεται κοπος και κουραση για να ερθει η χαρα και η απολαυση
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 12421
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα
Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Παρ Dec 24, 2010 5:20 pm

Πρεπει παντα να γνωριζεις αυτο που πουλας αλλιως θα σκωτονεις μυγες...

BMW OLD SCHOOL.......BMW M// POWER!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com
giannismp
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Σαβ Dec 25, 2010 4:19 pm

και ομως ο συγκεκριμενος με τα group vw και audi κανει καλη δουλεια αλλα αυτο το greek πατεντα ειναι οτι το χειροτερο
asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 652
Τόπος: Λαρισα
Μοντέλο BMW: e46 & e30
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Σαβ Dec 25, 2010 4:40 pm

Γιαννη με εχεις μπερδεψει με το κειμενο σου απο την μια τον κατηγορεισ και απο την αλλη τον δικαιολογεις
και αφου δεν κανει οπως λες για το αμαξι σου πες μας και εμας ποιοσ ειναι για να μην εχουμε και εμεις τις ιδιες περιπετειες
giannismp
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 10:25 am

asierios έγραψε:
Γιαννη με εχεις μπερδεψει με το κειμενο σου απο την μια τον κατηγορεισ και απο την αλλη τον δικαιολογεις
και αφου δεν κανει οπως λες για το αμαξι σου πες μας και εμας ποιοσ ειναι για να μην εχουμε και εμεις τις ιδιες περιπετειες

κοιτα να δεις, δεν ειναι οτι κατηγορεις καποιον γιατι αυτο συμαινει δυσφιμηση του (νομικο παραπτωμα), εγω απλα καταθετω ενα συμβαν , το ονομα του εσκεμενα δεν το ανεφερα δημοσιως
εαν θελει καποιοσ μπορω να του το πω με pm.
και πανω απο ολα εγω μπορει να μην τον εχω σε εκτιμηση πλεον , αλλοι μπορει να ειναι πιο ευχαριστημενοι απο τα προιοντα του.

ο σκοπος του θεματος δεν ειναι να αποφυγει καποιος τον συγκεκριμενο , αλλα τι πρεπει να ρωτησει και να προσεξει κατα την εγκατασταση του sprint booster

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
δεν κατηγορησα ουτε δικαιολογησα , προσεξα πολυ κατα την συνταξη του θεματος να μην καταθετω προσωπικες αποψεις και να μεινω απλα στα γεγονοτα οσο φορτισμενος και εαν ειμουν.
asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 3:01 pm

Φιλε γιαννη για το ποιον απευθεινεσε το ξερουμε ολοι αθηναιος και να ασχολειται με vw group ειναι σαν να ρωτας τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια και δεν ειναι ο σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες.
Εχεις ενα αυτοκινητο το οποιο ειναι ''ψοφιο'' οπως και το δικο μου 115-116hp, το εχεις κανει εγκατασταση να δουλευει και με υγραεριο και ψαχνεις λυση για να κανεις το αυτοκινητο να δουλευει με τρια προγραμματα οικονομια νορμαλ και επιδοσεις το μονο προγραμμα που μπαινει στο 316-318 και θα δουλεψει ειναι νορμαλ νορμαλ νορμαλ
την οικονομια και τις επιδοσεις τις ξεχναμε καθως με 115 hp και περιπου 1300 κιλα οτι και να το κανουμε δεν γινετε τιποτα εκτος και εαν αλαξεις μοτερ η το τουρμπισεις
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 3:29 pm

Μην το λες...εγω δεν ξερω για ποιον μιλαει...
Και δεν εχει σημασια τι πηγε να κανει ο γιαννης αλλα τι εκανε ο Χ κυριος....

asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 3:52 pm

Νικο ο συγκρκριμενος αντιπροσωπος-εμπορος-βελτιωτης εινα γνωστος ως προς τις υπηρεσιες που προσφερει.
Το να παω εγω να το κανω εγκατασταση με ενα χ ηλεκτρολογο που δεν ξερει το πως ξεκουμπωνει το φυσακι του γκαζιου και να τρεχω στην αντιπροσωπεια να μου το ξεκουμπωσει το βλεπω φυσιολογικο να το αρνηθει, και εγω στην θεση τους το ιδιο θα εκανα.
Απο την στιγμη που δεν εχει κανει την εγκατασταση ο εισαγωγεας του συγκεκριμενου προιοντος και ακουω μονο την πλευρα του Γιαννη δεν μπορω να εχω αποψη εαν φταιει το προιον η κατι αλλο
giannismp
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 4:49 pm

λοιπον φιλε αστεριος

ακουσε να καταλαβεις , πρωτα ειχα δοκιμασει το sprint booster και μετα εβαλα αεριο, διοτι δεν δουλεψε.

το τι εχω κανει στο αμαξι μου και εαν βγαζει 115hp το ξερω εγω και λιγοι ακομα.και δεν νομιζω να ζητησα την κριτικη σου στο τι αποφασισα να κανω με το αμαξι μου

εαν εσυ προσοπικα εχεις φιλιες με τον συγκεκριμενο δεν ανερει αυτο που συνεβει σε εμενα.

τελικα φιλε makinen ειναι αυτο που περιμενα και καταλαβενεις γιατι δεν ειχα προσπαθησει να ανοιξω αυτην την συζητηση πριν την προτροπη σας .

φαντασου να ελεγα και ανοιχτα το ονομα του οπως μου ζητησατε.

αλλα εαν διακιδευονται συμφεροντα η ελευθερια λογου βλαπτει.

στην τελικη μου ζητησανε να σας πω την εμπειρια μου και δεν το ανοιξα μονος το θεμα και βρισκομαι να απολογουμε για τον καθε τεχνικο και κατασκευαστη.

οποιος καταλαβε -καταλαβε το γιατι
asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 5:10 pm

Δεν εχω φιλιες με κανενα και για αυτο τον λογο εγω ο ιδιος σου ζητησα να αναφερεις το ονομα του εισαγωγεα του προιοντος που οπψς ειπα και παραπανω τον κατηγορεις χωρις να το γνωριζει
Απο οτι φαινεται ομως μαλλον δεν καταλαβες τι ζηταει η συγκεκριμενη ενοτητα
ο τιτλος λεει ΄΄Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα΄΄ και οχι μ@λ@κιες που προσπαθησαμε να κανουμε χωρις να δουλεψει , οποτε εισαι εκτος θεματος γιατι δεν μεσολαβησε μαγαζι η συνεργειο αλλα οι καθαρα δικες σου γνωσεις που δεν ξερω ποσες εχεις και εαν εχεις
Τωρα εαν ξερω η οχι ποσο υποδυναμη εχει το αμαξι σου 1800 8v 116 αλογα βγαζει.
Αυτο που μαλλον δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι η bmw δεν ειναι ενα απλο αμαξι, ειναι κατι πολυ παραπανω απο οποιαδηποτε αλλο αυτοκινητο εχει ιδεολογια εχει ψυχη εχει οραμα. με λιγα λογια ειναι ενα ζωντανο αμαξι.
Θα ηθελα να μαθω τον λογο που αγορασες αυτο το αμαξι καθως η μεχρι τωρα αλλαγες που εχεις κανει μονο συγχαρητηρια δεν αξιζουν.
swartz
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 614
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW: 316i e 46 facelift
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 5:17 pm

παιδια μην το παιδευεται πολυ το πραγμα ,και φυσικα ο καθενας μας εχει το δικαιωμα να λεει και να εκφραζει την αποψη του και προπαντον τις εμπειριες του που αν μη τι αλλο ειναι οτι πιο χρησιμο για τους υπολλοιπους.
Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω ειμαι απο αυτους που αν μου τυχει οτιδηποτε στραβο αλλα και καλο! σε εξυπηρετηση και σε οτι αλλο αφορα το αυτοκινητο θα βγω και θα το δηλωσω με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.-
Αυτη νομιζω ειναι η υποχρεωση μας εδω μεσα, οτι θα ελεγα στον αδερφο μου ή τον καλητερο μου φιλο για να τον προστατεψω ,αυτο θα πω και εδω μεσα.
Αν την πατησω εγω σε καποιο θεμα οσον αφορα τα αυτοκινητα μας,δεν καταλαβα γιατι πρεπει να την πατησει και καποιος αλλος? Οπως σωστα αναφερθεικε πιο πανω :λεμε τις εμπειριες μας.
giannismp γνωμη μου-απο την αρχη επρεπε να ειχες ανεφερει το ονομα της εταιριας,οπως και για την μετατροπη σε υγραεριοκινηση.
Γνωμη μου,οκ?

santa
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 6:11 pm

Αστεριε εισαι λιγο υπερβολικος και οντως απο την αντιδραση θα μπορουσε να πει κανεις οτι σε πειραξαν τα γραφομμενα του Γιαννη...
Δεν υπαρχει λογος για επιθετικες συμπεριφορες!!

Δεν εχει καμια σχεση το τοπικ με μετατροπες και αν αξιζει να πειραχτει το 46αρι και αν εχει ψυχη και αλλα τετοια..!!
Εχει σχεση με συμπεριφορες επαγγελματιων και προιοντων!!

Ο Γιαννης ρωτησε πριν βαλει την συσκευη αν μπαινει στο αμαξι του και ο εμπορος του απαντησε θετικα..Μετα του ειπε οτι το παλιο εμπαινε και το καινουριο θελει κοψε-ραψε...(αφου βεβαια πηρε τα 150Ε...)
Μετα αναγκαστηκε να το δωσει πισω και να του επιστρεψουν τα λεφτα (αυτο ελειπε να τα κρατουσε κιολας)
Για ποιο λογο να το κανει ολο αυτο...??
Πως τον δικαιολογεις δλδ εσυ...??
Δεν τον εβαλε σε τζαμπα περιπετειες και ταλαιπωρια..??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την makinen στις Κυρ Dec 26, 2010 6:18 pm, 1 φορά
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 6:13 pm

asierios έγραψε:

Αυτο που μαλλον δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι η bmw δεν ειναι ενα απλο αμαξι, ειναι κατι πολυ παραπανω απο οποιαδηποτε αλλο αυτοκινητο εχει ιδεολογια εχει ψυχη εχει οραμα. με λιγα λογια ειναι ενα ζωντανο αμαξι.

Οσο για αυτο ας κοψουμε κατι..Οι πιο πολλοι ενα αμαξι της σειρας εχουμε κ οχι κατι αλλο...Εμεις του δινουμε ψυχη απο την ψυχη μας..Δεν εχει μονο του..
Στο κατω κατω δεν εγινε απο εμας μεγαλη η BMW αλλα απο τους τραπεζιτες και τους εισοδηματιες που τους επιβαλει το στατους τους να παρουν BMW μονο κ μονο για το σημα..!!

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 12421
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα
Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: sprint booster σε ε46   Κυρ Dec 26, 2010 6:25 pm

Θα πρεπει οταν ανοιγει ενα θεμα να λεμε την γνωμη μας και να ακουμε και τους αλλους.Πολλες φορες στον γραπτο λογο γινονται παρεξηγησεις,γιατι καποια πραγματα αλλιως τα αντιλαμβανομαστε.Το θεμα ειναι στο σωστο τοπικ.Καλα εκανες Γιαννη και μας ειπες.

Καλο θα ητανε πιστευω να λεμε την εμπειρια μας ολοι απο μαστορες που πηγαινουμε τα αμαξια μας ωστε να ξερουμε και τα καλα και κακα για να προφυλαγομαστε.

Δεν θα πρεπει να παρεξηγιομαστε ρε παιδια....

Να θυμαστε ειμαστε μια μεγαλη,ωραια παρεα....

Δυναμη μας ειναι η παρεα μας .........

BMW OLD SCHOOL.......BMW M// POWER!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com

sprint booster σε ε46

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα-