| | Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | Θέμα: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 12:55 pm | |
| Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου
Ευκαιρια για να τα πουμε πριν την εκδρομη της Κυριακης.
Φερτε φιλους, γυναικες, παιδια, εγγονια, τη θεια απο την Αμερικη γιατι το BMWCLUBMAKEDONIA κανει συναντηση και σας θελει ολους εκει!!!
Καμερες, φωτογραφικες, γουκι-τοκι, σουβλακια, καφεδες ευπροσδεκτα.
Τοποθεσια:
COSMOS στις 20:00!!!
Στην πισω πυλη (Δελφινια)  Χρειαζεται κοπος και κουραση για να ερθει η χαρα και η απολαυση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την makinen στις Κυρ Dec 12, 2010 4:43 pm, 2 φορές συνολικά |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 1:08 pm | |
| Χαχαχαχαχα......το αστείο είναι ότι θέλει και η μάνα μου να έρθει εκδρομή....:P
Φωτογραφικές επιβάλλονται......γουόκι-τόκι μπορώ να φέρω δύο για την εκδρομή...αν χρειαστεί!! Λες να ψήσουμε στο παρκινγ?? χαχαχ
Λοιπόν...εγώ λέω για Ευκαρπία μιας και είμαι από Δυτικά!!! |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 1:54 pm | |
| Μεσα και εγω αλλα θα φερω και την προγιαγια μου.
Προτεινω cosmos γιατι θα μπορουμε και να κανουμε και βολτιτσα μεσα. |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 2:35 pm | |
| | Bmw_E30 έγραψε: | Χαχαχαχαχα......το αστείο είναι ότι θέλει και η μάνα μου να έρθει εκδρομή....:P
Φωτογραφικές επιβάλλονται......γουόκι-τόκι μπορώ να φέρω δύο για την εκδρομή...αν χρειαστεί!! Λες να ψήσουμε στο παρκινγ?? χαχαχ
Γιωργο ενα θα σου πω, το φτυνο μυαλο της γυναικας δεν ξερεις τι βαζει στο νου. Και λεω μηπως νομηζει οτι πατερας και γιος κανετε κατι? και να ξερεις θα ερθει μια φορα θα δει τι πεζει και μετα αλλο δεν θα ξαναερθει, δοκημαστε το και θα δητε οτι εχω δικιο. Για συναντηση προτηνω cosmos γιατι εχει περισοτερους χορους για καφε και ζεστα. Θα ειμαι και εγω παρον!!! |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 2:37 pm | |
| | giorgos320d έγραψε: | | Bmw_E30 έγραψε: | Χαχαχαχαχα......το αστείο είναι ότι θέλει και η μάνα μου να έρθει εκδρομή....:P
Γιωργο ενα θα σου πω, το φτυνο μυαλο της γυναικας δεν ξερεις τι βαζει στο νου. Και λεω μηπως νομηζει οτι πατερας και γιος κανετε κατι? και να ξερεις θα ερθει μια φορα θα δει τι πεζει και μετα αλλο δεν θα ξαναερθει, δοκημαστε το και θα δητε οτι εχω δικιο. Για συναντηση προτηνω cosmos γιατι εχει περισοτερους χορους για καφε και ζεστα. Θα ειμαι και εγω παρον!!! |
Στο cosmos θα μπορεσουμε να παμε για καφε μεσα εκει που ειναι και ατα φαγαδικα για να μας βγει και φθηνα ο καφες. |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 2:53 pm | |
| | giorgos320d έγραψε: | | Bmw_E30 έγραψε: | Χαχαχαχαχα......το αστείο είναι ότι θέλει και η μάνα μου να έρθει εκδρομή....:P
χαχαχαχαχαχα....άσε άσε...γυναίκες τι περιμένεις!!!! Μπορεί να έρθει την Κυριακή στην εκδρομή....ασέ να δει μια φορά να ησυχάσει...χαχαχαχ!!!!
Που να καταλάβουν το πάθος μας!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 4:38 pm | |
| ειμαι μεσα...αν κ ειμαι κ εγω δυτικα λεω να παμε κοσμος για να πιουμε κ καφε γιατι ευκαρπια δεν εχει... |
|
 | |
basilhs grammenos Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 275 Ηλικία: 18 Τόπος: Πορταριά Χαλκιδικής Μοντέλο BMW: Απλα λατρης...... Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 8:22 pm | |
| Γ@μώτο...16 Δεκεμβριου Θα Πάμε Στο Πλανητάριο Εκπαιδευτική Και Μετά Θα Πάμε Στο Κοσμος.....Άλλα όλοι σας θα δουλευετε τοτε..... |
|
 | |
lee Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 585 Ηλικία: 40 Τόπος: ευοσμος θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε36 CAMPRIO Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Σαβ Dec 11, 2010 9:07 pm | |
| κοσμος οκ.αφου εχει φαγαδικα δεν θα πω οχι.οχι οτι τρωο πολυ αλλα δεν χαλαο ποτε το χατηρι τον φιλον μου |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | |
 | |
dr-cooling New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 4 Ηλικία: 27 Τόπος: θεσσαλονικι Μοντέλο BMW: 328 Ε46 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Κυρ Dec 12, 2010 7:53 am | |
| παιδες αποφασιστηκε τελικα μερος και ωρα για την συναντηση?αντε θα ειναι και η πρωτη μου.. |
|
 | |
dimisgr Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 174 Ηλικία: 25 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: z3 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Κυρ Dec 12, 2010 8:43 am | |
| παιδιά αν έχω έξοδο θα περάσω |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| |
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου Κυρ Dec 12, 2010 12:45 pm | |
| Πρωτεινω να συναντηθουμε στα δελφινακια απο την πισω μερια που ειναι |
|
 | |
| | Συναντηση την Τεταρτη 15 Δεκεμβριου | |
|