Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country:
Θέμα: Απ: Woooowwwoooo Τρι Oct 19, 2010 11:58 am
λοιπον η γνωμη μου ειναι οτι δεν λεει κ πολλα μια συνιθησμενη γυναικα ειναι....!!!!
αυτη που με τρελενη περησωτερο κ εχει το ιδανικο σωμα για γυναικα ειναι στο παρακατω βιντεο ΥΓ. η γνωμη μου ετσι? δειτε ολο το βιντεο κ θα καταλαβετε
Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country:
Θέμα: Απ: Woooowwwoooo Σαβ Nov 20, 2010 3:32 pm
επιδη δεν ειναι για τα bmw girls ειπα να το βαλω εδω
θα θελα να με σταματαγε αυτη κ ας μου δινε κλιση κ 1000 ευρω!!!που λεει ο λογος!!!
Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...