| | Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Τετ Sep 29, 2010 11:27 pm | |
| Σημερα παιδια ητανε πολυ ωραια!!!!Αντε να τα λεμε πιο συχνα τωρα!!!!! |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Τετ Sep 29, 2010 11:30 pm | |
| Ένα θα πω....για όσους ξέρουν πως το αμάξι μου είχε προβλημα.....με το που ήρθα σπίτι πήρε μπροστά με την μία...το έσβησα....και ξαναπήρε αλλα συνέχισε να κρατάει χαμηλές στροφές...χωρίς όμως την τάση να σβήσει όπως την προηγούμενη φορά...παίζει να φταίει κάνα σκουπίδι στην βενζίνη? |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Τετ Sep 29, 2010 11:41 pm | |
| | Bmw_E30 έγραψε: | | Ένα θα πω....για όσους ξέρουν πως το αμάξι μου είχε προβλημα.....με το που ήρθα σπίτι πήρε μπροστά με την μία...το έσβησα....και ξαναπήρε αλλα συνέχισε να κρατάει χαμηλές στροφές...χωρίς όμως την τάση να σβήσει όπως την προηγούμενη φορά...παίζει να φταίει κάνα σκουπίδι στην βενζίνη? |
Παιζει ναι. |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Πεμ Sep 30, 2010 11:00 pm | |
| | Bmw_E30 έγραψε: | | Ένα θα πω....για όσους ξέρουν πως το αμάξι μου είχε προβλημα.....με το που ήρθα σπίτι πήρε μπροστά με την μία...το έσβησα....και ξαναπήρε αλλα συνέχισε να κρατάει χαμηλές στροφές...χωρίς όμως την τάση να σβήσει όπως την προηγούμενη φορά...παίζει να φταίει κάνα σκουπίδι στην βενζίνη? |
το φιλτρο βενζυνης το αλαξατε? |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Πεμ Sep 30, 2010 11:14 pm | |
| | giorgos320d έγραψε: | | Bmw_E30 έγραψε: | | Ένα θα πω....για όσους ξέρουν πως το αμάξι μου είχε προβλημα.....με το που ήρθα σπίτι πήρε μπροστά με την μία...το έσβησα....και ξαναπήρε αλλα συνέχισε να κρατάει χαμηλές στροφές...χωρίς όμως την τάση να σβήσει όπως την προηγούμενη φορά...παίζει να φταίει κάνα σκουπίδι στην βενζίνη? |
το φιλτρο βενζυνης το αλαξατε? |
Όχιμ θα πάει για αλλαγή απο βδομάδα λογικά....τώρα πάντως δουλεύει κανονικά...(προς το παρών αλλά κρατάει χαμηλές στροφές..χωρίς ομως το πατ πατ που έκανε για να σβήσει) |
|
 | |
subamaniac Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 280 Ηλικία: 21 Τόπος: Θεσσαλονίκη Μοντέλο BMW: E46 318i Country: 
 | Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Πεμ Sep 30, 2010 11:22 pm | |
| απο που εβαλες βενζινη τελευταια φορα; εγω ειχα βαλει στο σκαραβαιο απο to aegean στο φοινικα,και μετα απο καμια ωρα εκανε σαν να παταω-αφηνω το γκαζι και στο ρελαντι εβυχε. βεβαια παρομοια ζημια παθενεις και απο πλατινες και αβανς αλλα δεν επανερχεται στα καλα του χωρις διορθωση απο ηλεκτρολογο. και ποσες στροφες κραταει? και ποσες ηταν πριν? |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Παρ Oct 01, 2010 11:48 am | |
| | subamaniac έγραψε: | | απο που εβαλες βενζινη τελευταια φορα; εγω ειχα βαλει στο σκαραβαιο απο to aegean στο φοινικα,και μετα απο καμια ωρα εκανε σαν να παταω-αφηνω το γκαζι και στο ρελαντι εβυχε. βεβαια παρομοια ζημια παθενεις και απο πλατινες και αβανς αλλα δεν επανερχεται στα καλα του χωρις διορθωση απο ηλεκτρολογο. και ποσες στροφες κραταει? και ποσες ηταν πριν? |
Βενζίνη βάζω εδώ στ κορδελιό από έναν, και ποτέ δεν είχα προβλημα!! Το θέμα είναι πως οι στροφές είχαν πέσει στις 500 και έκανε ένα "πακ πακ" για να σβήσει , ακόμα και όταν πατούσα γκάζι έκανε έτσι..μέχρι τις 1000 στροφές! Γενικά όταν το βάζω μπρος κρατάει 1000-1100 στροφές για λίγο και μετά παραμένει σταθερό στις 700!
|
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου Κυρ Oct 03, 2010 10:19 pm | |
| |
|
 | |
| | Συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Σεπτεμβρίου | |
|