| | Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? | |
|
|
| Ποτε θελετε να γίνει η επόμενη συνάντηση μας?? | | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου | | 34% | [ 9 ] | | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου | | 19% | [ 5 ] | | Παρασκευή 1 Οκτωβρίου | | 26% | [ 7 ] | | Όποια μέρα και να είναι, ΕΓΩ θα έρθω | | 19% | [ 5 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 26 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
zanzan New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1 Ηλικία: 47 Τόπος: halkidiki Μοντέλο BMW: e60 Country: 
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Κυρ Sep 26, 2010 7:17 pm | |
| |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Κυρ Sep 26, 2010 7:21 pm | |
| | zanzan έγραψε: | | Οποτε θελετε παιδια... |
Ωραιος φιλε μου.Περνα και απο την γνωριμια μελων να μας πεις δυο πραγματα για σενα φιλε μου.Καλως ηρθες!!!! |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Κυρ Sep 26, 2010 7:53 pm | |
| Ψιφισα για την τεταρτη, αλλα μπορω και πεμπτη, παρασκευη λιγο δυσκολα!!! |
|
 | |
koukos e36 coupe Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1280 Ηλικία: 21 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: BMW E30 M40
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Κυρ Sep 26, 2010 10:34 pm | |
| εγω δυστιχως αυτην την εβδομαδα καιγομαι.....οποτε την επομενη φορα απο εμενα..... |
|
 | |
tsiggeE39 Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1870 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: E39
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Κυρ Sep 26, 2010 10:43 pm | |
| |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Κυρ Sep 26, 2010 11:49 pm | |
| | tsiggeE39 έγραψε: | | koukos e36 coupe έγραψε: | | εγω δυστιχως αυτην την εβδομαδα καιγομαι.....οποτε την επομενη φορα απο εμενα..... |
καμια μερα ρε??? |
μπα....δουλευω 11 η ωρα το βραδυ και εχω τρεχαματα για στρατολογιες για δικαιωματα στις σερρες κατι μερεμετια στο αμαξι και το μονο που μενει ειναι λιγες ωρες για υπνο...αλλα στην επομενη θα ειμαι σιγουρα.. |
|
 | |
soyidos New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 11 Ηλικία: 29 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: e 36 Country: 
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Δευ Sep 27, 2010 1:18 am | |
| κουκο παλι μερεμετια ρε συ ??????????? τεσπα οποτε θελετε ΑΛΛΑ μην τυχον καλεση κανενας μ-----ς τους διας θα εχουμε θεμα......... Καπου ωστε να μην εχουμε προβλημα |
|
 | |
george316 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 739 Ηλικία: 30 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε-36 316 coupe
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Δευ Sep 27, 2010 7:22 am | |
| παιδια τεταρτη παμπτη βολευει.παρασκευη λιγο δυσκολο |
|
 | |
giannisbmw5 Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 101 Ηλικία: 23 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: bmw 5 Ε34 Country: 
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Δευ Sep 27, 2010 12:22 pm | |
| μπραβο κουκο ετσι.... μην αργησεις και την αλλαγη σου στο βενζιναδικο.....χαχαχαχαχα οποια μερα και να ειναι δυσκολα..... εκτος αν κατσετε και μετα τις 11....... μεχρι να ερθει ο κουκος μεχρι να παω σπιτι....... τις πιασαμε τις 11...και μεχρι να ερθω..... τζαμπα ταλαιπορια για 10 λεπτα.............. |
|
 | |
ilianaki New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 14 Ηλικία: 21 Τόπος: thessaloniki
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Δευ Sep 27, 2010 6:49 pm | |
| Εγώ θέλω Τετάρτη και αυτό γιατί νομίζω οτι την Πέμπτη παίζει ο ΑΡΗΣ με την ATLENTIKO...Σωστά?Αρα θέλω να τον δώ... |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | |
 | |
dimisgr Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 174 Ηλικία: 25 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: z3 Country: 
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Δευ Sep 27, 2010 8:10 pm | |
| παιδιά επειδή μπερδεύτηκα.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ επειδή παίζει η αριανάρα αλλά όποια άλλη μέρα θέλετε |
|
 | |
mertz Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 270 Ηλικία: 100 Τόπος: Ουγκ.... Μοντέλο BMW: E34
 | Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Δευ Sep 27, 2010 8:34 pm | |
| Ρε σεις συναντιση κανονιζετε ή προβλεψεις για τον αρη κανετε? |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? Δευ Sep 27, 2010 9:03 pm | |
| | giannisbmw5 έγραψε: | | μπραβο κουκο ετσι.... μην αργησεις και την αλλαγη σου στο βενζιναδικο.....χαχαχαχαχα οποια μερα και να ειναι δυσκολα..... εκτος αν κατσετε και μετα τις 11....... μεχρι να ερθει ο κουκος μεχρι να παω σπιτι....... τις πιασαμε τις 11...και μεχρι να ερθω..... τζαμπα ταλαιπορια για 10 λεπτα.............. |
κατι θα κανουμε και για εσενα αμα ειναι να ερθω μια ωρα πιο μπροστα ωστε να πας στην συναντιση... συναδελφε  |
|
 | |
| | Ποτε θελετε να κανουμε συνάντηση..??? | |
|