| | Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
asierios Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 652 Ηλικία: 37 Τόπος: Λαρισα Μοντέλο BMW: e46 & e30 Country: 
 | Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Πεμ Apr 28, 2011 3:04 pm | |
| H ''αιθερια υπαρξη'' που ειναι?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την asierios στις Πεμ Apr 28, 2011 3:15 pm, 2 φορές συνολικά |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
asierios Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 652 Ηλικία: 37 Τόπος: Λαρισα Μοντέλο BMW: e46 & e30 Country: 
 | Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Πεμ Apr 28, 2011 3:16 pm | |
| | makinen έγραψε: | |
τι εννοει ο ποιητης? |
|
 | |
makinen Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 6526 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα Μοντέλο BMW: E36 coupe
 | |
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Πεμ Apr 28, 2011 11:05 pm | |
| xaxaxa δεν παιζεσται ρεεεεεεεεεεε |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Παρ Apr 29, 2011 12:37 am | |
| Χαχαχαχαχα είστε απίστευτοι ρεεεεεεεεεεεε...εδώ είμαι....!!!!
Ομορφαίνω τον κόσμο τρομάρα μου.... |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Παρ Apr 29, 2011 12:55 am | |
| |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Κυρ Jun 19, 2011 2:51 am | |
| Ηδού η απόδειξη της τρέλας!!! ΜΕΘΕΞΗ Bar (Βεροια) 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ ///////ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ Δεν το κάνουμε για τα λεφτά, δεν το κάνουμε για την δόξα..... το κάνουμε γιατί γουστάρουμε και περνάμε καλά!!!! [2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ] Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν, το bar MΕΘΕΞΗ και το | Κώδικας: | www.supercomments.gr | που μας τίμησε με την παρουσία του. Σύντομα 3η συνάντηση στην πόλη της Θεσ/νικης.
 |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Παρ Jul 01, 2011 1:40 am | |
| O Σταμάτης Γονίδης το Σάββατο 02 Ιουλίου στο FIX στην καλιθεα της χαλκιδικής για μια και μοναδική εμφάνιση..!! |
|
 | |
basilhs grammenos Bmw Lover

Αριθμός μηνυμάτων: 275 Ηλικία: 18 Τόπος: Πορταριά Χαλκιδικής Μοντέλο BMW: Απλα λατρης...... Country: 
 | Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Παρ Jul 01, 2011 8:51 am | |
| ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......θελω να παω γ@μωτοοοοοοοοοοοοοο...!!!!!! |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Κυρ Sep 04, 2011 12:29 am | |
| πρεμιερα στο TEATRO MUSIC HALL
νεο ντουετο του ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ...!!!!!
|
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Τρι Nov 01, 2011 6:36 pm | |
| ολοκληρο το τραγουδι απο τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΓΟΝΙΔΗ Μετά απο αρκετό καιρό ο Σταμάτης Γονίδης βιντεοσκόπησε τραγούδι. Ένα αφιέρωμα στον πόντο με την μοναδική του ερμηνεία και εικόνες απο τον ξεριζωμό των ποντίων σε σκηνοθεσία του Μανώλη Τζιράκη, σε μουσική Κυριάκος Παπαδόπουλος και στίχοι Γιώργος Μαυριδης. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβανεται στον καινούριο δίσκο.
|
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Τετ Jan 18, 2012 1:18 am | |
| ο ΣΎΝΕΣΜΟΣ ΦΊΛΩΝ Σ. ΓΟΝΊΔΗ το τόλμησε k το έκανε πραγματικότητα για πρώτη φορα το (Γονιδης tv) με χιλιάδες τραγούδια του ,live, k συνεντεύξεις... απολαύστε το... | Κώδικας: | http://www.livestream.com/gonidistv |
|
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

| Θέμα: Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ Τετ Feb 08, 2012 12:36 am | |
| Μεγάλος καλλιτέχνης, μεγάλος άνθρωπος..!!!
Μετά απο αρκετό καιρό ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε στο facebook. Με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο ανακοίνωσε την αποχή του απο τις πίστες για λόγους αξιοπρέπειας. Σας παρουσιάζουμε τις καταστάσεις στην επίσημη σελίδα του στο facebook 06/02/12. ”Θα απεχω για καποιο διαστημα απο τις πιστες των νυχτερινων μαγαζιων για λογους αξιοπρεπειας…Ο δισκος θα κυκλοφορησει κανονικα οταν θα ειναι ετοιμος!” . Στην συνέχεια διευκρίνισε τους λόγους. ”Απλα για να σας διευκρυνισω χωρις να παρεξηγηθω εγω ειμαι ενας τραγουδιστης που ο κοσμος με εκανε γνωστο,ο απλος λαος.Δεν μπορω,δεν νιωθω καλα να τραγουδαω το βραδυ βλεποντας ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μου,δεν ειμαι αναισθητος.Θα ξανατραγουδησω οταν ολα θα ειναι καπως καλυτερα για ολους μας.Αυτη την εποχη την αφιερωνω σε εμενα για να εμπλουτισω το πνευμα μου,εχω πολλα να σκεφτω και να μαθω…Ευχαριστω!” . Και τέλος έγραψε ”Θελω αυτοι που μ’αγαπανε να ειναι περηφανοι και δικαιωμενοι για οτι κανω και θελω να ξερετε οτι ποτε δεν σκεφτομαι με το μυαλο…παντα με την καρδια…”
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Σ.ΓΟΝΙΔΗ |
|
 | |
chris525m Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 209 Ηλικία: 31 Τόπος: thassaloniki Μοντέλο BMW: 525i m e39 Country: 
 | |
 | |
| | Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ | |
|