Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mertz
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 270
Τόπος: Ουγκ....
Μοντέλο BMW: E34

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Παρ Aug 06, 2010 1:40 am

ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:

χαχαχαχαχαχ που τα βρισκεις ρε merz ολα αυτα τα εικονιδια!!!!!!!!!

Στο Ιντερνετ...

Αλλα μην το πεις σε κανεναν...

It's a secret....

Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
speed_king
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 43
Τόπος: thessalonikh
Μοντέλο BMW: 1998 e36 320
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Παρ Aug 06, 2010 1:47 am

mertz έγραψε:
ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:
koukos e36 coupe έγραψε:
1 m.csl 1εγω με τελοιως ανανεωμενο αμαξι ...... Smile

Του πηγε η ανανεωση!!!!

Ναι ναι... το τασακι ηταν κορυφη

Αντε Κουκο, περιμενουμε τωρα να δουμε την ανανεομενη σαλοναρα

xaxaxaxaxa
Κουκο ασε το αμαξι σου να εχει λιγο απο ΒΜw
μην το κανεις νισσαν αλμερα για το σαλονι λεω
μην τα κανεις ασημι γνωμη μου

Φιλικα
Γιωργος
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1280
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: BMW E30 M40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Παρ Aug 06, 2010 1:22 pm

speed_king έγραψε:
mertz έγραψε:
ΚΟΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:
koukos e36 coupe έγραψε:
1 m.csl 1εγω με τελοιως ανανεωμενο αμαξι ...... Smile

Του πηγε η ανανεωση!!!!

Ναι ναι... το τασακι ηταν κορυφη

Αντε Κουκο, περιμενουμε τωρα να δουμε την ανανεομενη σαλοναρα

xaxaxaxaxa
Κουκο ασε το αμαξι σου να εχει λιγο απο ΒΜw
μην το κανεις νισσαν αλμερα για το σαλονι λεω
μην τα κανεις ασημι γνωμη μου

Φιλικα
Γιωργος

2 3 πραγματακια μικρα θα κανω....οχι ολο το σαλονι Smile
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1659
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: 320d
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Παρ Aug 06, 2010 8:39 pm

φοτο απο τη μινι δυναντηση!!!

koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1280
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: BMW E30 M40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Παρ Aug 06, 2010 10:02 pm

xaxaaxaxxa η δευτερη φωτο εχει πανο στην κολονα σημαια p3 αχχααχχα τυχαιο???Δεν νομιζο αχαχαχ
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 3244
Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Σαβ Aug 07, 2010 1:27 am

koukos e36 coupe έγραψε:
xaxaaxaxxa η δευτερη φωτο εχει πανο στην κολονα σημαια p3 αχχααχχα τυχαιο???Δεν νομιζο αχαχαχ

καλοοοοοοοοο κ δεν το χαμε καταλαυει μπραβο στον νικο που μας πηγε στο συγκεκριμενο σημειο.......

Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Κυρ Aug 08, 2010 7:51 pm

Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ... Very Happy
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Κυρ Aug 08, 2010 10:35 pm

Giorgos e-30 έγραψε:
Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ... Very Happy

τι λερε γιωργο τι νιλα επαθες ρε φιλε????????? ποποπο .....

Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 853
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW: τεως Ε30 , νυν CLK 200

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Δευ Aug 09, 2010 12:21 am

Giorgos e-30 έγραψε:

Περαστικά αγορίνα , σιδερένιος. Και γω γιαυτό τα εκοψα αυτά ... Αποφάσισα ότι προτιμώ να τα τρώω για την πάρτυ μου παρά να τα δίνω στο κράτος . Λογικά κ εσύ το ίδιο θα κάνεις τώρα. Απλά εγώ το αποφάσησα πριν την πάθω !!
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 6526
Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα
Μοντέλο BMW: E36 coupe

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Δευ Aug 09, 2010 4:26 pm

Περαστικα και ποτε ξανα να μη σου τυχει...!!

Ωραια η συναντησουλα...
Πανω που ειχα ηρεμησει τωρα παλι μοντιφες θα αρχισω να κανω...!!!

Χρειαζεται κοπος και κουραση για να ερθει η χαρα και η απολαυση
mertz
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 270
Τόπος: Ουγκ....
Μοντέλο BMW: E34

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Δευ Aug 09, 2010 4:42 pm

makinen έγραψε:

Ωραια η συναντησουλα...

Ε δεν σου ειπε κανεις να σταματησεις... αντε γιατι το ποστ σου τελειωσε - το εχουμε διαβασει ολο - επεσε πολυ βαρεμαρα τελευταια...

Π.Σ. α, και κατι ακομα - αντε τελειωνε επιτελους με το στρατο σου και ασχολησου και λιγο με το φορουμ γιατι εχεις μεινει πολυ πισω στα ποστ - σου την εκανε ο κοπιλατης ...απαραδεκτο πραμα λεμε...

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Δευ Aug 09, 2010 5:07 pm

kefalismos έγραψε:
Giorgos e-30 έγραψε:

Περαστικά αγορίνα , σιδερένιος. Και γω γιαυτό τα εκοψα αυτά ... Αποφάσισα ότι προτιμώ να τα τρώω για την πάρτυ μου παρά να τα δίνω στο κράτος . Λογικά κ εσύ το ίδιο θα κάνεις τώρα. Απλά εγώ το αποφάσησα πριν την πάθω !!

Πλακα κανεις ? 18 ποντους στο διπλωμα και τοσα λεφτα πεταμενα σε κλησεις... Εδω εφτασα σε σημειο να θελω να αλλαξω μαρκα αυτοκινητου γιατι δεν μπορω να αντισταθω ...
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Δευ Aug 09, 2010 5:35 pm

Giorgos e-30 έγραψε:
kefalismos έγραψε:
Giorgos e-30 έγραψε:

Πλακα κανεις ? 18 ποντους στο διπλωμα και τοσα λεφτα πεταμενα σε κλησεις... Εδω εφτασα σε σημειο να θελω να αλλαξω μαρκα αυτοκινητου γιατι δεν μπορω να αντισταθω ...

δεν ειναι μονο η μαρκα που σε παρωτρηνη για να κανεις τρελες ειναι το συγκεκριμενω μοντελο που σε τρελενει ειναι πολυ αλητικο κ πολυ παιχνιδιαρικο οποτε μπαινεις στο πειρασμο....δεν ξερω αν ειχες αλλο bmw δικο σου αλλα στο λεω απο την δικια μου πλευρα οταν ειχα το ε30 δεν υπηρχε στροφη που να μην την παρω με μπαντα συνεχεια το ειχα με τις πορτες τωρα που εχω το ε36 εχω ηρεμηση που κ που το γυρναω για να......ξερεις....

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Δευ Aug 09, 2010 8:53 pm

makinen έγραψε:
Περαστικα και ποτε ξανα να μη σου τυχει...!!

Ωραια η συναντησουλα...

Θα ξεκινησεις με την εξατμιση φανταζομαι!!!!!
με ενα προφηλακτηρα μ για πισω και τελος το μοτερ!!!!
makinen
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 6526
Τόπος: Θεσσαλονικη-Τουμπα
Μοντέλο BMW: E36 coupe

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010   Δευ Aug 09, 2010 9:00 pm

μοτερ οχι γιατι καποιος τυχερος θα το παρει το αλλο καλοκαιρι μαλλον...

Χρειαζεται κοπος και κουραση για να ερθει η χαρα και η απολαυση

ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση στις...........................) :: Ιστορικό συναντήσεων-