Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country:
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Σαβ Aug 07, 2010 1:27 am
koukos e36 coupe έγραψε:
xaxaaxaxxa η δευτερη φωτο εχει πανο στην κολονα σημαια p3 αχχααχχα τυχαιο???Δεν νομιζο αχαχαχ
καλοοοοοοοοο κ δεν το χαμε καταλαυει μπραβο στον νικο που μας πηγε στο συγκεκριμενο σημειο.......
Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Κυρ Aug 08, 2010 7:51 pm
Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ...
Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country:
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Κυρ Aug 08, 2010 10:35 pm
Giorgos e-30 έγραψε:
Τελικα κουκο το κανες Μ3 ?Συντομα θα αρχισω να ξαναερχομαι κ εγω στις συναντησεις... Αυτο το καλοκαιιρι ηταν το χειροτερο της ζωης μου... 40 μερεσ αφερεση διπλωμα πινακιδες αδεια και 1000 ευρω κληση μετα απο 2 βδομαδες ατυχημα με την μηχανη = 13 μερες νοσοκομειο παραλιγο να μου κοβαν το ποδι 164 ραμματα στο γονατο κ 2 δαχτυλα σπασμενα και με το που περνω τα χαρτια απο το ΒΜW την αλλη μερα με ξαναγραφουν επιδιξη ξανα αλλα 700... 27 αυγουστου τωρα ξανα αμαξι ...
Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Δευ Aug 09, 2010 12:21 am
Giorgos e-30 έγραψε:
Περαστικά αγορίνα , σιδερένιος. Και γω γιαυτό τα εκοψα αυτά ... Αποφάσισα ότι προτιμώ να τα τρώω για την πάρτυ μου παρά να τα δίνω στο κράτος . Λογικά κ εσύ το ίδιο θα κάνεις τώρα. Απλά εγώ το αποφάσησα πριν την πάθω !!
Αριθμός μηνυμάτων: 270 Ηλικία: 100 Τόπος: Ουγκ.... Μοντέλο BMW: E34
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Δευ Aug 09, 2010 4:42 pm
makinen έγραψε:
Ωραια η συναντησουλα... Πανω που ειχα ηρεμησει τωρα παλι μοντιφες θα αρχισω να κανω...!!!
Ε δεν σου ειπε κανεις να σταματησεις... αντε γιατι το ποστ σου τελειωσε - το εχουμε διαβασει ολο - επεσε πολυ βαρεμαρα τελευταια...
Π.Σ. α, και κατι ακομα - αντε τελειωνε επιτελους με το στρατο σου και ασχολησου και λιγο με το φορουμ γιατι εχεις μεινει πολυ πισω στα ποστ - σου την εκανε ο κοπιλατης ...απαραδεκτο πραμα λεμε...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Δευ Aug 09, 2010 5:07 pm
kefalismos έγραψε:
Giorgos e-30 έγραψε:
Περαστικά αγορίνα , σιδερένιος. Και γω γιαυτό τα εκοψα αυτά ... Αποφάσισα ότι προτιμώ να τα τρώω για την πάρτυ μου παρά να τα δίνω στο κράτος . Λογικά κ εσύ το ίδιο θα κάνεις τώρα. Απλά εγώ το αποφάσησα πριν την πάθω !!
Πλακα κανεις ? 18 ποντους στο διπλωμα και τοσα λεφτα πεταμενα σε κλησεις... Εδω εφτασα σε σημειο να θελω να αλλαξω μαρκα αυτοκινητου γιατι δεν μπορω να αντισταθω ...
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Δευ Aug 09, 2010 5:35 pm
Giorgos e-30 έγραψε:
kefalismos έγραψε:
Giorgos e-30 έγραψε:
Πλακα κανεις ? 18 ποντους στο διπλωμα και τοσα λεφτα πεταμενα σε κλησεις... Εδω εφτασα σε σημειο να θελω να αλλαξω μαρκα αυτοκινητου γιατι δεν μπορω να αντισταθω ...
δεν ειναι μονο η μαρκα που σε παρωτρηνη για να κανεις τρελες ειναι το συγκεκριμενω μοντελο που σε τρελενει ειναι πολυ αλητικο κ πολυ παιχνιδιαρικο οποτε μπαινεις στο πειρασμο....δεν ξερω αν ειχες αλλο bmw δικο σου αλλα στο λεω απο την δικια μου πλευρα οταν ειχα το ε30 δεν υπηρχε στροφη που να μην την παρω με μπαντα συνεχεια το ειχα με τις πορτες τωρα που εχω το ε36 εχω ηρεμηση που κ που το γυρναω για να......ξερεις....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΝΕΑ μινι συναντηση στις 5-8-2010 Δευ Aug 09, 2010 8:53 pm
makinen έγραψε:
Περαστικα και ποτε ξανα να μη σου τυχει...!!
Ωραια η συναντησουλα... Πανω που ειχα ηρεμησει τωρα παλι μοντιφες θα αρχισω να κανω...!!!
Θα ξεκινησεις με την εξατμιση φανταζομαι!!!!! με ενα προφηλακτηρα μ για πισω και τελος το μοτερ!!!!