Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1280
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: BMW E30 M40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia    Τετ Sep 22, 2010 7:28 am

ουτε εγω θα τρεξω δυστιχος....λογο εξοδων για το αμαξι...
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 853
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW: τεως Ε30 , νυν CLK 200

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia    Τετ Sep 22, 2010 7:24 pm

Θα ερχόμενουν με τα χίλια αλλά όπως και περισυ, πάλι δεν μπορώ... Τι να γίνει . Άντε να βλέπω συμμετοχες. Κούκο δήλωνε με το μ3 σου και ασε τα κουλα με τα έξοδα. Για να έχεις όμως 321 ξέρεις ε??

Συμμετοχές παιδια , θέλω να δω φοτογραφίες σε 1 μήνα!!
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1659
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: 320d
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia    Τετ Sep 22, 2010 11:17 pm

giorgos320d έγραψε:
Θα ηθελα και εγω να διλωσω τη συμετοχη μου, αλλα ειναι νορεις ακομα. Αυτο ειναι και καλο απο τη μια για να κανονησουμε τις δουλιες μας!!! Και απο τωρα λεω οτι η Κυριακη θα ειναι η ποιο καταληλη μερα για τη συμετοχη μου, αλλα και σαν club το ειδιο πηστευω.

Καλα ρε Κουκο εδω σε αυτο το ποστ δεν φενετε οτι δηλονο τη συμετοχη μου? Δεν θα επρεπε να ημουνα μεσα?

Admin
Admin
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 256
Τόπος: BMWδοχώρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia    Τετ Sep 22, 2010 11:32 pm

giorgos320d έγραψε:
giorgos320d έγραψε:
Θα ηθελα και εγω να διλωσω τη συμετοχη μου, αλλα ειναι νορεις ακομα. Αυτο ειναι και καλο απο τη μια για να κανονησουμε τις δουλιες μας!!! Και απο τωρα λεω οτι η Κυριακη θα ειναι η ποιο καταληλη μερα για τη συμετοχη μου, αλλα και σαν club το ειδιο πηστευω.

Καλα ρε Κουκο εδω σε αυτο το ποστ δεν φενετε οτι δηλονο τη συμετοχη μου? Δεν θα επρεπε να ημουνα μεσα?

παρε την θεση του κουκου....αλλα ετσι και αλλιως αν πας κυριακη και το δηλωσεις θα βρεθει θεση να μπεις και εσυ Γιωργο...

..BMW Club Makedonia..
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1280
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: BMW E30 M40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia    Πεμ Sep 23, 2010 3:24 am

Admin έγραψε:
giorgos320d έγραψε:
giorgos320d έγραψε:

παρε την θεση του κουκου....αλλα ετσι και αλλιως αν πας κυριακη και το δηλωσεις θα βρεθει θεση να μπεις και εσυ Γιωργο...

γιαννη εγω δεν την δηλωσα καν...μονο σαν βοηθος θα παω....και θα τρεξω ενα τεταρτο επιδη ειμαι βοηθος....εκτος απο αυτου που παω σε καθε συναντιση που εχουμε με το hac η θεσεις ολες εχουν κλησει απο αρχες του μηνα.....πανω απο 50 συμμετοχες εχουν ακυροθη ειδη επιδη δεν υπαρχει αλλος χορος...γιαυτο θα γινει και ενα δευτερο track day για οσους δεν θα μπορεσουν να τρεξουν τωρα.....

5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Διοργανώσεις αγώνων και κόντρες :: Διοργανώσεις αγώνων-