Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lee
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 585
Τόπος: ευοσμος θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW: Ε36 CAMPRIO
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ...   Τρι Μαϊος 25, 2010 9:11 pm

καλησπερα μια ερωτηση.επειδη ειμαι καινουριο μελοσ,που θα γινει η συναντιση την τεταρτη?να γνωρισω κ το κλαμπ κ αλλα μελη.ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://leetuning@hotmail.com
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 3244
Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ...   Τρι Μαϊος 25, 2010 9:16 pm

lee έγραψε:
καλησπερα μια ερωτηση.επειδη ειμαι καινουριο μελοσ,που θα γινει η συναντιση την τεταρτη?να γνωρισω κ το κλαμπ κ αλλα μελη.ευχαριστω

φιλε μου αυριο στο καρφουρ μακεδωνια στο π3 στις 9 το βραδυ.....
ΥΓ.επηδι εισαι καινουργιο μελος φιλε μου πρεπει να πας στα νεα μελη να πατησεις new topic κ να μας πεις μερικα πραγματα για σενα π.χ. το ονομα σου κ.α.
ειναι οι κανονες του κλαμπ για την ομαλη λειτουργεια του φορουμ κ βαλε καμια φοτο το αμαξι σου στις παρουσιασεις

Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 12421
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα
Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ...   Τρι Μαϊος 25, 2010 10:12 pm

Καλο θα ηταν να μαζευτουμε ολοι οσοι ειναι να ερθουνε εκδρομοι για να συνενοειθουμε.

Αντε το καλο δεν αργει να γινει!!!!!!!!!!

BMW OLD SCHOOL.......BMW M// POWER!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com
giannisbmw5
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 101
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: bmw 5 Ε34
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ...   Τετ Μαϊος 26, 2010 3:31 pm

εγω σχολαω 11 η ωρα δεν προλαβαινω να ερθω.... αν ειστε εκει μεχρι αργοτερα απο τις 11 παρτε τηλ να ερθω......
ΖΙΚΟΣ
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 7
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: Ε 36
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ...   Τετ Μαϊος 26, 2010 3:34 pm

ok παιδια και εγω μεσα για το βραδι

νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση στις...........................) :: Ιστορικό συναντήσεων-