lee Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 585 Ηλικία: 40 Τόπος: ευοσμος θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε36 CAMPRIO Country: 
 | Θέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ... Τρι Μαϊος 25, 2010 9:11 pm | |
| καλησπερα μια ερωτηση.επειδη ειμαι καινουριο μελοσ,που θα γινει η συναντιση την τεταρτη?να γνωρισω κ το κλαμπ κ αλλα μελη.ευχαριστω |
|
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ... Τρι Μαϊος 25, 2010 9:16 pm | |
| | lee έγραψε: | | καλησπερα μια ερωτηση.επειδη ειμαι καινουριο μελοσ,που θα γινει η συναντιση την τεταρτη?να γνωρισω κ το κλαμπ κ αλλα μελη.ευχαριστω |
φιλε μου αυριο στο καρφουρ μακεδωνια στο π3 στις 9 το βραδυ..... ΥΓ.επηδι εισαι καινουργιο μελος φιλε μου πρεπει να πας στα νεα μελη να πατησεις new topic κ να μας πεις μερικα πραγματα για σενα π.χ. το ονομα σου κ.α. ειναι οι κανονες του κλαμπ για την ομαλη λειτουργεια του φορουμ κ βαλε καμια φοτο το αμαξι σου στις παρουσιασεις |
|
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ... Τρι Μαϊος 25, 2010 10:12 pm | |
| Καλο θα ηταν να μαζευτουμε ολοι οσοι ειναι να ερθουνε εκδρομοι για να συνενοειθουμε.
Αντε το καλο δεν αργει να γινει!!!!!!!!!! |
|
giannisbmw5 Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 101 Ηλικία: 23 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: bmw 5 Ε34 Country: 
 | Θέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ... Τετ Μαϊος 26, 2010 3:31 pm | |
| εγω σχολαω 11 η ωρα δεν προλαβαινω να ερθω.... αν ειστε εκει μεχρι αργοτερα απο τις 11 παρτε τηλ να ερθω...... |
|
ΖΙΚΟΣ New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 7 Ηλικία: 25 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: Ε 36 Country: 
 | Θέμα: Απ: νεα συναντιση...την τεταρτη 26/5 9 η ωρα το βραδυ... Τετ Μαϊος 26, 2010 3:34 pm | |
| ok παιδια και εγω μεσα για το βραδι |
|