Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1280
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: BMW E30 M40

ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 9:46 am

παλικαρια οπως ακουσατε την Παρασκευή 21Μαίου εχουμε συναντιση....στις 9 η ωρα το βραδυ στο π3 του carrefour μακεδονια......και εκει θα συζιτηθουν τα περετερο για την εκδρομη....σας περιμενουμε ολους.....
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 12421
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα
Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 12:56 pm

+1 απο εμενα

BMW OLD SCHOOL.......BMW M// POWER!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 2:11 pm

Απλη συναντηση η θα εχουμε και καμια βολτιτσα μετα .. ?
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 2:17 pm

Giorgos e-30 έγραψε:
Απλη συναντηση η θα εχουμε και καμια βολτιτσα μετα .. ?

Αυτο που λες Γιωργο θα μπορεσουμε να το ριξουμε σαν προταση εκει.

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 2:18 pm

Εκει ισως ειναι λιγο αργα για μερικουσ που θα πρεπει να κανονισουν το προγραμμα τους νομιζω ...Αλλα οπωσ επιθυμεις αρχηγε ...
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 2:25 pm

Giorgos e-30 έγραψε:
Εκει ισως ειναι λιγο αργα για μερικουσ που θα πρεπει να κανονισουν το προγραμμα τους νομιζω ...Αλλα οπωσ επιθυμεις αρχηγε ...

Φιλε μου Γιωργο το θεμα ειναι τι θελουν ολοι,οχι εγω.Στο ειπα να το ριξουμε εκει σαν προταση και βλεπουμε.Εγω προσωπικα θα ηθελα να κανουμε και βολτα με τα αυτοκινητα.

dimisgr
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 174
Τόπος: thessaloniki
Μοντέλο BMW: z3
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 3:35 pm

θα ρθω και γω στη συνάντηση
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1659
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: 320d
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 7:29 pm

koukos e36 coupe έγραψε:
παλικαρια οπως ακουσατε την πεμπτη εχουμε συναντιση....στις 9 η ωρα το βραδυ στο π3 του carrefour μακεδονια......και εκει θα συζιτηθουν τα περετερο για την εκδρομη....σας περιμενουμε ολους.....

Για ποια πεμπτη μηλαμε? αυτην ή την αλλη? Δηλαδη αν πουμε για αυτην την παρασκευη θα ησχηουν οι παραπανω τεσερεις απουσιες? Αν ναι απαντηστε παρακαλω!!!

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 9:32 pm

Παιδια οποτε τους βολευουνε ολους.Δεν εχω προβλημα.Για τσαρκα μεσα ειμαι αλλα θα προτεινα να το κανονισουμε εκεινη την στιγμη.

Admin
Admin
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 256
Τόπος: BMWδοχώρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 10:39 pm

george316 έγραψε:
ε οταν μιλαμε μιλαμε.παλι πεμπτη?
τελος παντων καντε οτι θελετε

billakos έγραψε:
δυστηχως.. παλι απογευμα δουλευω.. οποτε ακυρο..

djcbmw26 έγραψε:
και εγω δεν θα μπορεσω δουλευω απογευμα οποτε καλη διασκεδαση κ για τα περεταιρω της εκδρωμης θα τα μαθω μεσω τηλ.

Λόγο του ότι από ότι βλέπουμε ότι κάποια παιδιά δεν βολεύονται την Πέμπτη, πάμε για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία...

..BMW Club Makedonia..
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 3244
Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τρι Μαϊος 18, 2010 11:25 pm

giorgos320d έγραψε:
koukos e36 coupe έγραψε:
παλικαρια οπως ακουσατε την πεμπτη εχουμε συναντιση....στις 9 η ωρα το βραδυ στο π3 του carrefour μακεδονια......και εκει θα συζιτηθουν τα περετερο για την εκδρομη....σας περιμενουμε ολους.....

Για ποια πεμπτη μηλαμε? αυτην ή την αλλη? Δηλαδη αν πουμε για αυτην την παρασκευη θα ησχηουν οι παραπανω τεσερεις απουσιες? Αν ναι απαντηστε παρακαλω!!!

η δικια μου απουσια ισχυη δουλευω απογευμα.....

Σε ένα ψεύτικο κόσμο ζούσα χρόνια κοντά σου και σε ρόλο κομπάρσου τα δικά μου δικά σου τα δικά σου για σένα.. τι έχει μείνει για μένα; τι έχει μείνει για μένα; Δεν μπορεί να μη σου λείπω όσο παίρνει και νυχτώνει είσαι αγάπη που σκοτώνει έρωτας που με πληγώνει σκέψη που με αναστατώνει, τρέλα που απογειώνει...
tzimakos
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 149
Τόπος: ampelokipoi-thessalonikis
Μοντέλο BMW: coupe e36
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τετ Μαϊος 19, 2010 12:24 am

ενταξει δεν χρειαζετε να πιεζομαστε...και εγω δεν μπορω παρασκευη...απλα της μπλουζες θα της παρουμε την μερα της εκδρομης ....δεν υπαρχει προβλημα...συμφωνητε????
tsagio
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 62
Τόπος: Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW: Ε 46 318 cabrio
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τετ Μαϊος 19, 2010 12:36 am

Παιδιά την παρασκευή 21 Μαιου ειναι του Αγ. Κωνσταντίνου απλα το λέω γιατι γιορτάζει πολύς Κόσμος . Εγω πάντως λόγο ονομαστικής εορτής δεν θα ερθω....
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τετ Μαϊος 19, 2010 12:51 am

tsagio έγραψε:
Παιδιά την παρασκευή 21 Μαιου ειναι του Αγ. Κωνσταντίνου απλα το λέω γιατι γιορτάζει πολύς Κόσμος . Εγω πάντως λόγο ονομαστικής εορτής δεν θα ερθω....

Και εγω θα ερθω αλλα θα φυγω νωρις για τον ιδιο λογο ...Γιορταζει το κολληραρι μου ..
Bmw_E30
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 680
Τόπος: Thessaloniki
Μοντέλο BMW: e30 3.18
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία   Τετ Μαϊος 19, 2010 1:34 am

Παιδιά δυστυχώς εκείνη την μέρα ούτε εγώ μπορώ λόγω δουλειάς (σερβιτόρος κάθε Παρασκευή-Σάββατο 8-12) τις υπόλοιπες μέρες...μαθητής :Ρ Πάντως αν γίνει η συνάντηση για όσους παρευρεθούν μια παράκληση!!! Συζητήστε λιγο το θέμα για εμάς που μένουμε δυτικά...να βρεθούμε στις 30 Μαίου στ διόδια στ Μάλγαρα..εκεί δεξιά που υπάρχει χώρος!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 4Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση στις...........................) :: Ιστορικό συναντήσεων-