| | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
koukos e36 coupe Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1280 Ηλικία: 21 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: BMW E30 M40
 | Θέμα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 9:46 am | |
| παλικαρια οπως ακουσατε την Παρασκευή 21Μαίου εχουμε συναντιση....στις 9 η ωρα το βραδυ στο π3 του carrefour μακεδονια......και εκει θα συζιτηθουν τα περετερο για την εκδρομη....σας περιμενουμε ολους..... |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 12:56 pm | |
| |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 2:11 pm | |
| Απλη συναντηση η θα εχουμε και καμια βολτιτσα μετα .. ? |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 12421 Ηλικία: 24 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 2:17 pm | |
| | Giorgos e-30 έγραψε: | | Απλη συναντηση η θα εχουμε και καμια βολτιτσα μετα .. ? |
Αυτο που λες Γιωργο θα μπορεσουμε να το ριξουμε σαν προταση εκει. |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 2:18 pm | |
| Εκει ισως ειναι λιγο αργα για μερικουσ που θα πρεπει να κανονισουν το προγραμμα τους νομιζω ...Αλλα οπωσ επιθυμεις αρχηγε ... |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 2:25 pm | |
| | Giorgos e-30 έγραψε: | | Εκει ισως ειναι λιγο αργα για μερικουσ που θα πρεπει να κανονισουν το προγραμμα τους νομιζω ...Αλλα οπωσ επιθυμεις αρχηγε ... |
Φιλε μου Γιωργο το θεμα ειναι τι θελουν ολοι,οχι εγω.Στο ειπα να το ριξουμε εκει σαν προταση και βλεπουμε.Εγω προσωπικα θα ηθελα να κανουμε και βολτα με τα αυτοκινητα. |
|
 | |
dimisgr Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 174 Ηλικία: 25 Τόπος: thessaloniki Μοντέλο BMW: z3 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 3:35 pm | |
| θα ρθω και γω στη συνάντηση |
|
 | |
giorgos320d Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 1659 Ηλικία: 45 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοντέλο BMW: 320d Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 7:29 pm | |
| | koukos e36 coupe έγραψε: | | παλικαρια οπως ακουσατε την πεμπτη εχουμε συναντιση....στις 9 η ωρα το βραδυ στο π3 του carrefour μακεδονια......και εκει θα συζιτηθουν τα περετερο για την εκδρομη....σας περιμενουμε ολους..... |
Για ποια πεμπτη μηλαμε? αυτην ή την αλλη? Δηλαδη αν πουμε για αυτην την παρασκευη θα ησχηουν οι παραπανω τεσερεις απουσιες? Αν ναι απαντηστε παρακαλω!!! |
|
 | |
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Moderator

| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 9:32 pm | |
| Παιδια οποτε τους βολευουνε ολους.Δεν εχω προβλημα.Για τσαρκα μεσα ειμαι αλλα θα προτεινα να το κανονισουμε εκεινη την στιγμη. |
|
 | |
Admin Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 256 Ηλικία: 4 Τόπος: BMWδοχώρος
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 10:39 pm | |
| | george316 έγραψε: | ε οταν μιλαμε μιλαμε.παλι πεμπτη? τελος παντων καντε οτι θελετε |
| billakos έγραψε: | | δυστηχως.. παλι απογευμα δουλευω.. οποτε ακυρο.. |
| djcbmw26 έγραψε: | | και εγω δεν θα μπορεσω δουλευω απογευμα οποτε καλη διασκεδαση κ για τα περεταιρω της εκδρωμης θα τα μαθω μεσω τηλ. |
Λόγο του ότι από ότι βλέπουμε ότι κάποια παιδιά δεν βολεύονται την Πέμπτη, πάμε για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία...
 ..BMW Club Makedonia.. |
|
 | |
DJC BMW Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 3244 Ηλικία: 27 Τόπος: Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη Μοντέλο BMW: E36 sedan 3.16i Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τρι Μαϊος 18, 2010 11:25 pm | |
| | giorgos320d έγραψε: | | koukos e36 coupe έγραψε: | | παλικαρια οπως ακουσατε την πεμπτη εχουμε συναντιση....στις 9 η ωρα το βραδυ στο π3 του carrefour μακεδονια......και εκει θα συζιτηθουν τα περετερο για την εκδρομη....σας περιμενουμε ολους..... |
Για ποια πεμπτη μηλαμε? αυτην ή την αλλη? Δηλαδη αν πουμε για αυτην την παρασκευη θα ησχηουν οι παραπανω τεσερεις απουσιες? Αν ναι απαντηστε παρακαλω!!! |
η δικια μου απουσια ισχυη δουλευω απογευμα..... |
|
 | |
tzimakos Bmw Member

Αριθμός μηνυμάτων: 149 Ηλικία: 21 Τόπος: ampelokipoi-thessalonikis Μοντέλο BMW: coupe e36 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τετ Μαϊος 19, 2010 12:24 am | |
| ενταξει δεν χρειαζετε να πιεζομαστε...και εγω δεν μπορω παρασκευη...απλα της μπλουζες θα της παρουμε την μερα της εκδρομης ....δεν υπαρχει προβλημα...συμφωνητε???? |
|
 | |
tsagio New Member

Αριθμός μηνυμάτων: 62 Ηλικία: 38 Τόπος: Θεσσαλονικη Μοντέλο BMW: Ε 46 318 cabrio Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τετ Μαϊος 19, 2010 12:36 am | |
| Παιδιά την παρασκευή 21 Μαιου ειναι του Αγ. Κωνσταντίνου απλα το λέω γιατι γιορτάζει πολύς Κόσμος . Εγω πάντως λόγο ονομαστικής εορτής δεν θα ερθω.... |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τετ Μαϊος 19, 2010 12:51 am | |
| | tsagio έγραψε: | | Παιδιά την παρασκευή 21 Μαιου ειναι του Αγ. Κωνσταντίνου απλα το λέω γιατι γιορτάζει πολύς Κόσμος . Εγω πάντως λόγο ονομαστικής εορτής δεν θα ερθω.... |
Και εγω θα ερθω αλλα θα φυγω νωρις για τον ιδιο λογο ...Γιορταζει το κολληραρι μου .. |
|
 | |
Bmw_E30 Bmw Addict

Αριθμός μηνυμάτων: 680 Ηλικία: 20 Τόπος: Thessaloniki Μοντέλο BMW: e30 3.18 Country: 
 | Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία Τετ Μαϊος 19, 2010 1:34 am | |
| Παιδιά δυστυχώς εκείνη την μέρα ούτε εγώ μπορώ λόγω δουλειάς (σερβιτόρος κάθε Παρασκευή-Σάββατο 8-12) τις υπόλοιπες μέρες...μαθητής :Ρ Πάντως αν γίνει η συνάντηση για όσους παρευρεθούν μια παράκληση!!! Συζητήστε λιγο το θέμα για εμάς που μένουμε δυτικά...να βρεθούμε στις 30 Μαίου στ διόδια στ Μάλγαρα..εκεί δεξιά που υπάρχει χώρος!! |
|
 | |
| | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ στο P3 πάρκινγκ του carrefour Μακεδονία | |
|