Bmw Club Μακεδονία

Bmw Club Μακεδονία

Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.

ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Share | 

BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας   Τρι Μαϊος 18, 2010 1:38 am

Εγω παντως δεν εχει τυχει να δω η να ακουσω για αμαξι που δεν μπορεσε να φτιαξει ο Σταθης...
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Admin
Admin
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 256
Τόπος: BMWδοχώρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας   Τρι Μαϊος 18, 2010 10:33 pm

Εχω ακουσει και εγω πολύ καλά λόγια για τον κύριο αυτό...

Ακούστε λίγο οι νέοι στο club...Εδώ ότι λέμε, το λέμε φιλικά..κανένας δεν αρπάζει κανέναν...τωρα αν κάποιες κουβέντες στην οθόνη φαίνονται "καπως", απλά σκεφτήτε ότι είναι οθόνη, και όχι....στόμα....

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Πιστεύω, ότι υπάρχουν καλοί και κακοί πελάτες....και μάλιστα πιο πολύ κακοί...οι οποίοι είναι και γκρινιάριδες, και όλα σε αυτούς θα πάνε στραβά...

Το να μην επισκευαστεί σωστά ένα αμάξι, δεν σημαίνει κάτι για τον μάστορα...οπως και το να επισκευαστεί ένα άλλο δεν σημαίνει κάτι..

Συγγνώμη ρε παιδιά, γνωριζει ΕΝΑΣ απο όλους σας, κάποιο συνεργείο που να μην έχουν ακουστεί άσχημα πράγματα για αυτό...???

Παντού υπάρχουν και τα άσχημα και τα όμορφα....Γιαυτό υπάρχει αυτό το section, για να λέει ο καθένας μας τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του εμπειρίες, και να κρίνουμε συλογικά....

ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΙΣΥΜΑΙΝΕΙ,ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.....ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....

..BMW Club Makedonia..
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com
swartz
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 498
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW: 316i e 46 facelift
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας   Σαβ Nov 20, 2010 1:02 am

Διαβάζοντας σαν νέος μέσα στο φόρουμ, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι,
επειδή ακριβώς ο κάθε ένας σε αυτήν την ενότητα καταθέτει την προσωπική του εμπειρία ,από συνεργεία και μηχανικούς, δεν είναι κακό να λέγετε και το ονομα του μάστορα ή η επωνυμία του συνεργείου στο οποίο αναφέρεται ο καθένας μας, το αντίθετο μάλιστα νομίζω ότι θα βοηθήσει παρά πολύ εμάς και ίσως και τα μαστόρια να λειτουργούν καλύτερα.
Δεν έχετε βαρεθεί την ανωνυμία σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής?
Εγώ προσωπικά την σιχαίνομαι.
Νομίζω ότι το φόρουμ δίνει σε όλους την δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του καθώς και όποιος νομίζει ότι θίγεται την δυνατότητα να απαντήσει .

Υ.Σ.
Είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο, και αυτό σε κάθε συναλλαγή όχι μόνο σε συνεργεία. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα με πολύ μεγάλες προεκτάσεις για συζήτηση.
Wink
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 1544
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: 320d
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας   Σαβ Nov 20, 2010 8:33 pm

swartz έγραψε:
Διαβάζοντας σαν νέος μέσα στο φόρουμ, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι,
επειδή ακριβώς ο κάθε ένας σε αυτήν την ενότητα καταθέτει την προσωπική του εμπειρία ,από συνεργεία και μηχανικούς, δεν είναι κακό να λέγετε και το ονομα του μάστορα ή η επωνυμία του συνεργείου στο οποίο αναφέρεται ο καθένας μας, το αντίθετο μάλιστα νομίζω ότι θα βοηθήσει παρά πολύ εμάς και ίσως και τα μαστόρια να λειτουργούν καλύτερα.
Δεν έχετε βαρεθεί την ανωνυμία σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής?
Εγώ προσωπικά την σιχαίνομαι.
Νομίζω ότι το φόρουμ δίνει σε όλους την δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του καθώς και όποιος νομίζει ότι θίγεται την δυνατότητα να απαντήσει .

Υ.Σ.
Είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο, και αυτό σε κάθε συναλλαγή όχι μόνο σε συνεργεία. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα με πολύ μεγάλες προεκτάσεις για συζήτηση.
Wink

+1 και απο εμενα, ξεκαθαρα πραγματα, πρεπει να ξερουμε απο που να προσεχουμε!!!

FACELIFT
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 5
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW: Ε 46 COUPE FACELIFT
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας   Παρ Mar 11, 2011 6:58 pm

[quote="Επισκέπτ"]Λοιπον παιδια μολις ανακαλυψα το συγκεκριμενο θεμα και ειπα να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια πανω σε αυτο...
Απο το πρωτο BMW που πηρα Ε 34 πριν 4 χρονια ως τωρα δεν εχω αλλαξει συνεργειο και ειμαι 150 % ευχαριστιμενος με το παλικαρι...
Ασχολειται μονο με ΒΜW πανω απο 20 χρονια , μοντελα οπως ε30 ε34 ε46 ε36 ε39 που εχω δει με τα ματια μου να επιδιορθωνει ,το μονο που εχω να πω ειναι πως τα λυνει κ τα δενει με κλειστα ματια ...Ειναι σωστος επαγγελματιας με λογικες τιμες , αξιοπιστια και μερακι..Μερακι που κατανταει βαρετο , μεχρι τετοιο σημειο .. Οταν π.χ ασχολειτε με το αμαξι μου ακομα και εγω ο ιδιος του λεω φτανει Σταθη ειναι οκ ... Αν δεν του αρεσει κατι σε αυτον δεν δινει αμαξι ετσι στον πελατη ...Με εχει εξυπιρετιση απειρες φορες εχουμε συνεργαστει απειρες φορες και απλα ο ανθρωπος ασχολειται με σωστους πελατες και εξυπηρετει με τον καλυτερο δυνατο τροπο...Εχει και ανταλλακτικα ταυτοχρονα οποτε συμφερει πιστευω..
Εγω προσωπικα ηταν να παρω αλλο αμαξι και δεν αλλαξα μαρκα κυριως για να μην χασω τετοιο μαστορα πραγματικα...

Το μαγαζι βρησκετε απεναντι απο τον Μασουτη στν γεφυρα τισ λαγκαδα σε 1 στενακι στην οδο Τσαμη Καρατασου.
Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει να παμε μαζι και ειμαι σιγουρος πως θα μεινετε ευχαριστιμενοι μεχρι και που δεν θα αλλαξετε ξανα συνεργειο ..

Για σου φιλε μου,που ακριβως βρισκεται(οδοσ) κ το σταθερο του τηλεφωνο αν μπορεις.. ευχαριστω
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων: 11527
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Τούμπα
Μοντέλο BMW: E39 M PACK & E21 315
Country:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας   Παρ Mar 11, 2011 7:01 pm

[quote="FACELIFT"]
Επισκέπτ έγραψε:
Λοιπον παιδια μολις ανακαλυψα το συγκεκριμενο θεμα και ειπα να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια πανω σε αυτο...
Απο το πρωτο BMW που πηρα Ε 34 πριν 4 χρονια ως τωρα δεν εχω αλλαξει συνεργειο και ειμαι 150 % ευχαριστιμενος με το παλικαρι...
Ασχολειται μονο με ΒΜW πανω απο 20 χρονια , μοντελα οπως ε30 ε34 ε46 ε36 ε39 που εχω δει με τα ματια μου να επιδιορθωνει ,το μονο που εχω να πω ειναι πως τα λυνει κ τα δενει με κλειστα ματια ...Ειναι σωστος επαγγελματιας με λογικες τιμες , αξιοπιστια και μερακι..Μερακι που κατανταει βαρετο , μεχρι τετοιο σημειο .. Οταν π.χ ασχολειτε με το αμαξι μου ακομα και εγω ο ιδιος του λεω φτανει Σταθη ειναι οκ ... Αν δεν του αρεσει κατι σε αυτον δεν δινει αμαξι ετσι στον πελατη ...Με εχει εξυπιρετιση απειρες φορες εχουμε συνεργαστει απειρες φορες και απλα ο ανθρωπος ασχολειται με σωστους πελατες και εξυπηρετει με τον καλυτερο δυνατο τροπο...Εχει και ανταλλακτικα ταυτοχρονα οποτε συμφερει πιστευω..
Εγω προσωπικα ηταν να παρω αλλο αμαξι και δεν αλλαξα μαρκα κυριως για να μην χασω τετοιο μαστορα πραγματικα...

Το μαγαζι βρησκετε απεναντι απο τον Μασουτη στν γεφυρα τισ λαγκαδα σε 1 στενακι στην οδο Τσαμη Καρατασου.
Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει να παμε μαζι και ειμαι σιγουρος πως θα μεινετε ευχαριστιμενοι μεχρι και που δεν θα αλλαξετε ξανα συνεργειο ..

Για σου φιλε μου,που ακριβως βρισκεται(οδοσ) κ το σταθερο του τηλεφωνο αν μπορεις.. ευχαριστω

Καλως ηρθες φιλε μου στο κλαμπ...Περνα αν ειναι και απο την γνωριμια μελων να μας πεις δυο λογια για σενα.....

BMW OLD SCHOOL.......BMW M// POWER!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.bmwclubmakedonia.com Συνδεδεμένος

BMW StathiService - Απλα σωστος επαγγελματιας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα-